Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Preud’homme reageert op kritiek van Clement: “Ik ga geen spelers vrij laten staan om Club een plezier te doen”

StandardStandard zag zondag op Club een strikte organisatie lonen, zodanig dat trainer Philippe Clement zich nadien geënerveerd uitliet over de tactiek met “zelfs mandekking op je backs.” Standardcoach Michel Preud’homme kwam daar op een persmoment vandaag op terug en gaf toe de kritiek zelfs ”een klein beetje een compliment” te vinden.

27 reacties

 • danny buyse

  2 jaar geleden
  Standard is op Club komen voetballen net zoals Eupen. Alle 11 aan de grote baklijn en uitbreken bij een foute pas van Club en op die manier counteren. Van een ploeg als Standard verwacht je dat niet maar wel van degradatiekandidaten. Resultaat een afschuwelijke match met weinig kansen en daar kan ik dus al dat geld niet aanhangen.
 • Dirk Van der Weeën

  2 jaar geleden
  Misschien eens gaan polsen Georges of jij niet de volgende trainer van Club kan worden,zoals jij het kan uitleggen zouden ze niet moeten twijfelen.
 • Luc Cleynhens

  2 jaar geleden
  Clement moet nog VEEL bokes eten vooraleer hij MPH zal overklassen !!!!!!
 • Georges Vande Velde

  2 jaar geleden
  Preudhomme heeft volkomen gelijk bij zijn uitspraken. Dat Clement zenuwachtig wordt is duidelijk en dat hij met deze kern ( niemand heeft dat in de JPL) moet hij kampioen spelen. Geef deze kern aan veel trainers en die worden ook kampioen ! Dus Clement is niet zo bijzonder !
 • BART MEEUWS

  2 jaar geleden
  Laurens Hostens : een ‘100 % Oulare’ bestaat niet..