Volledig scherm
© BELGA

Mbaye Leye bij voorstelling als nieuwe coach Standard: “Ik wil opnieuw passie zien”

StandardMbaye Leye (38) is zopas voorgesteld als nieuwe trainer van Standard. De Senegalees moet de Rouches uit het moeras trekken. “Standard moet opnieuw agressiviteit en dominantie uitstralen.”

3 reacties

 • Marcel De Maesschalck

  2 weken geleden
  Misschien tot het einde van het seizoen, maar veel langer zal het niet duren. Standard is een duiventil op alle gebied. Elke transferperiode 10 à 15 spelers weg en 10 nieuwe waar niemand ooit van gehoord heeft. Om de 2 of 3 jaar een nieuwe voorzitter. Hoe kan je op die manier aan een ploeg bouwen?.
 • Dirk Theys

  2 weken geleden
  Een spits die er 15 à 20 maakt? Dan zal je ferm moeten dokken hoor Mbaye, iedereen zoekt zo iemand.
 • Obi Williams

  2 weken geleden
  Denk dat hij het zeer goed gaat doen, altijd één van de slimste spelers geweest in onze competitie, als nu de groep achter hem gaat staan zie ik het goed worden, nu zullen de spelers geen excuses meer hebben.
 1. Geplaagde Standard-coach Montanier: “Voel steun van de groep nog”
  Standard

  Geplaagde Standard-coach Montanier: “Voel steun van de groep nog”

  Alle twijfels onder de mat stoppen, kan Philippe Montanier alleen met resultaten. De Franse coach heeft niet het gevoel dat zijn team niet langer achter hem staat. “Ik voel zeker dat ik hun steun nog heb”, zegt Montanier. “Het beste bewijs daarvan was onze tweede helft in Kortrijk. We streden tot de laatste seconde en kwamen nog heel dichtbij een gelijkspel. Ik weet dat we in een mindere periode beland zijn, maar ik werk zo hard ik kan om oplossingen te vinden, de spelers te helpen en samen tot betere prestaties te komen.” Montanier pikte ook nog even in op de reactie van Obbi Oulare na de wedstrijd tegen Anderlecht. Toen sprak de spits zijn ontgoocheling uit over het feit dat hij niet mocht starten. “Ik zou liever hebben dat hij op mijn bureau zijn beklag doet. De rest van de groep doet dat, hij is de uitzondering. Obbi heeft het recht om zijn mening te geven, maar het is jammer dat dat zo moest.”
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"