Maxime Lestienne.
Volledig scherm
Maxime Lestienne. © Photo News

Lestienne pakte al na 23 minuten dom rood: “Twee keer ontmaskerd als bedrieger”

StandardLullig was het, de manier waarop Maxime Lestienne uitgesloten werd in de match tegen KV Kortrijk (2-1). Na twee minuten kreeg hij terecht geel voor een schwalbe. Twintig minuten later dacht Standard dat Lestienne de 1-0 gemaakt had. Maar de VAR maakte ref Boucaut er attent op dat de flankaanvaller zeer opzichtig gebruik had gemaakt van zijn arm om de bal in doel te duwen. Géén 1-0 dus. Wél een tweede gele kaart voor Lestienne.

7 reacties

 • Etienne Vanhoegaerden

  3 jaar geleden
  Peter Janssens dan waren er al veel hun carrière gedaan. Bij elk licht contact gaan ze al neer enkel alleen maar voor kaarten aan te naaien
 • Marcel De Maesschalck

  3 jaar geleden
  Nu nog wachten op de eerste scheidsrechter die een doelman 2 x geel durft te geven om tijd te winnen.
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  3 jaar geleden
  Vormer kan er anders ook wat van,maar sinds de VAR bestaat,valt hij minder.En Vossen,maar sinds hij op de bank zit,valt hij ook minder.
 • Marcel Bontinck

  3 jaar geleden
  Lestienne is met voorsprong de shwalbe koning van de laatste tien jaar,was reeds bij Brugge het geval.men heeft een rangschikking voor goalgetter,assistkoning en clean sheet,men zou er één van shwalbe van de week moeten bij maken.
 • Fabrice Braccio

  3 jaar geleden
  Ach Peter, ze hebben bijna allemaal de vallende ziekte of wapperende handjes op het plein.Wat ik echter niet begrijp is hoe stom je in deze VAR-tijden kan zijn om zoiets toch nog te proberen??
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.