Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Joachim Van Damme over verrassende transfer naar Standard: “Als het van mij had afgehangen, zat ik hier twee jaar geleden al”

Jupiler Pro League600.000 euro plus bonussen. Dat is de transfersom die Standard betaalde aan KV Mechelen voor Joachim Van Damme. Verrassend veel, want de 30-jarige middenvelder speelde in 2021 - mede door chronisch ontstoken buikspieren - amper 7 volledige matchen. Bij de Rouches wil Van Damme zichzelf weer op de kaart spelen. “Ik ben meer dan zomaar een breker, anders hadden ze me niet gehaald.”

3 reacties

 • Kjell Van daele

  1 jaar geleden
  Maar hem speelt wel niet bij standard, standard wou gewoon de andere verzwakken, competievervalsing dus
 • Danielle Lauwers

  1 jaar geleden
  Spijtig dat we je zullen missen .. maar je hebt vóór het beste gegaan … bij KV was het op vóór je … ( volgens de club …, dat merkte je ook wel ) je was wel mijn bad boy en we zullen je zeker missen … goed daar goed !! Op het veld , in de kleedkamer daar ben zéér sterk in … meer als succes 👌💪
 • marc lenaerts

  1 jaar geleden
  Indien Maxim inorde geraakt op niveau zullen ze er in Luik nog veel plezier aan beleven
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.