Hamza Rafia.
Volledig scherm
Hamza Rafia. © BELGA

Hamza Rafia, Standard-aanwinst die met Cristiano trainde en goed overeenkomt met Benzema: “Provoceren en gevaarlijk zijn: dat is mijn spel”

StandardHamza Rafia (22) moet het Standard-middenveld dit seizoen wat meer peper geven. “Provoceren, fouten uitlokken, gevaarlijk zijn… Dat is mijn spel.”

4 reacties

 • josé delie

  2 maanden geleden
  Als dat zijn spel is ? Daarvoor kijk ik niet naar het voetbal !!!
 • geert ghillemijn

  2 maanden geleden
  15 min gezien en het was al zeer goed beloofd
 • Dirk Van den Bogaert

  2 maanden geleden
  Een provocateur, dat hadden ze nog niet bij Standard...
 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  Trainen met Ronaldo en goed overeenkomen met Benzema... natuurlijk ben je dan goed genoeg voor de Belgische competitie.
 1. Mbaye Leye ontslagen als trainer van Standard
  Standard
  45

  Mbaye Leye ontslagen als trainer van Standard

  Mbaye Leye is niet langer coach van Standard. De 38-jarige Senegalees werd na een onderhoud met CEO Alexandre Grosjean ontslagen. De Rouches verloren hun laatste drie wedstrijden en staan pas twaalfde. De 3-0 na 18 minuten tegen KV Mechelen vrijdag en het bijhorende supportersprotest was de druppel. “Ik doe wat ik kan met wat ik ter beschikking heb”, zei Leye na afloop, maar Standard gaat dus op zoek naar een nieuwe T1 om de club uit het slop te trekken.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 3. Kapitaalsverhoging Immobilière Standard, “Junior Edmilson investeert”
  Standard
  1

  Kapitaals­ver­ho­ging Immobiliè­re Standard, “Junior Edmilson investeert”

  De Immobilière Standard de Liège heeft een kapitaalsverhoging van drie miljoen euro doorgevoerd. En een aantal nieuwe aandeelhouders zijn ingestapt in het project. Daarbij één opvallende naam volgens ‘La Dernière Heure’. Ex-Rouche Junior Edmilson zou namelijk geïnvesteerd hebben, net zoals onder meer Axel Witsel en Nacer Chadli dat in het verleden deden. Edmilson vertrok drie jaar geleden van Standard naar Al-Duhail in Qatar, de huidige ploeg van Rode Duivel Toby Alderweireld. De flankaanvaller zou in de woestijn een jaarloon van meer dan drie miljoen euro verdienen. Ook een aantal Luikse zakenmannen zou investeren in de Immobilière.