Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Einde seizoen voor Zinho Vanheusden na horrorblessure: “We hoorden het kraken”

StandardDrama voor Zinho Vanheusden (21). Door zijn rechterknie gezakt tegen KV Oostende, zijn seizoen zit er daardoor op. Akelige beelden, akelig geschreeuw. Brrrr, je wenst het niemand toe. “Zinho riep direct: ‘oh non, pas maintenant’. Niet nu”, zuchtte doelman Bodart.

1 reactie

 • Joris De Crom

  4 maanden geleden
  Wat met de cofid 19 maatregels, ja het is weer voetbal prof en dit mag dan wel, een berger zonder mondmasker 250€ te veel bij een 250€ en dit 0€ want het is voet bal.
 1. Geplaagde Standard-coach Montanier: “Voel steun van de groep nog”
  Standard

  Geplaagde Standard-coach Montanier: “Voel steun van de groep nog”

  Alle twijfels onder de mat stoppen, kan Philippe Montanier alleen met resultaten. De Franse coach heeft niet het gevoel dat zijn team niet langer achter hem staat. “Ik voel zeker dat ik hun steun nog heb”, zegt Montanier. “Het beste bewijs daarvan was onze tweede helft in Kortrijk. We streden tot de laatste seconde en kwamen nog heel dichtbij een gelijkspel. Ik weet dat we in een mindere periode beland zijn, maar ik werk zo hard ik kan om oplossingen te vinden, de spelers te helpen en samen tot betere prestaties te komen.” Montanier pikte ook nog even in op de reactie van Obbi Oulare na de wedstrijd tegen Anderlecht. Toen sprak de spits zijn ontgoocheling uit over het feit dat hij niet mocht starten. “Ik zou liever hebben dat hij op mijn bureau zijn beklag doet. De rest van de groep doet dat, hij is de uitzondering. Obbi heeft het recht om zijn mening te geven, maar het is jammer dat dat zo moest.”
 1. Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld
  Play

  Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld

 2. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"