Mbaye Leye
Volledig scherm
Mbaye Leye © Photo News

Eerste verlies voor coach Mbaye Leye: “We hebben onze fouten cash betaald. En Club had een sterke dag”

Standard“Standard kan op dit moment niet rivaliseren met Club Brugge.” Coach Mbaye Leye was groots in de nederlaag. De Rouches kwamen simpelweg tekort, een schande is dat niet.

0 reacties

 1. Geplaagde Standard-coach Montanier: “Voel steun van de groep nog”
  Standard

  Geplaagde Standard-coach Montanier: “Voel steun van de groep nog”

  Alle twijfels onder de mat stoppen, kan Philippe Montanier alleen met resultaten. De Franse coach heeft niet het gevoel dat zijn team niet langer achter hem staat. “Ik voel zeker dat ik hun steun nog heb”, zegt Montanier. “Het beste bewijs daarvan was onze tweede helft in Kortrijk. We streden tot de laatste seconde en kwamen nog heel dichtbij een gelijkspel. Ik weet dat we in een mindere periode beland zijn, maar ik werk zo hard ik kan om oplossingen te vinden, de spelers te helpen en samen tot betere prestaties te komen.” Montanier pikte ook nog even in op de reactie van Obbi Oulare na de wedstrijd tegen Anderlecht. Toen sprak de spits zijn ontgoocheling uit over het feit dat hij niet mocht starten. “Ik zou liever hebben dat hij op mijn bureau zijn beklag doet. De rest van de groep doet dat, hij is de uitzondering. Obbi heeft het recht om zijn mening te geven, maar het is jammer dat dat zo moest.”
 1. Remco Evenepoel heeft "gezonde spanning" voor Giro-start: "Voel me goed en fris, maar ben vooral heel blij om er weer bij te zijn"
  Play

  Remco Evenepoel heeft "gezonde spanning" voor Gi­ro-start: "Voel me goed en fris, maar ben vooral heel blij om er weer bij te zijn"

 2. Campenaerts bij Giro-voorstelling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnapping"
  Play

  Campe­naerts bij Gi­ro-voorstel­ling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnap­ping"