BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

“Dit keer je niet in een vingerknip”: Standard sukkelt verder in diepe coma, krijgt Elsner ‘Rouches’ wakker?

StandardNa twee wedstrijden tegen de 16de en de 17de in de stand, is er maar één logische conclusie: de trainerswissel bij Standard bracht geen schokeffect teweeg. Luka Elsner presenteert zich als een coach met een visie en een plan, maar hij botst in Luik op een team zonder ziel, zonder vertrouwen en met een gebrek aan pure kwaliteit. Er wacht de Sloveen een werk van lange adem.

5 reacties

 • Sabine martin

  1 jaar geleden
  dat komt niet meer goed hoop op goeie nieuwe investeerders anders is het over voor mij ben al 40 jaar supporter maar dat is het ergste
 • jozef van riel

  1 jaar geleden
  Tja, dat is eigenlijk wel de bedoeling van een trainerswissel, toch? Anders hadden ze evengoed Leye verder kunnen laten werken!
 • Marnix laureyns

  1 jaar geleden
  Standard is al 5 jaar een middenmotor in België. Op Europees vlak is het nog minder. Waar is de Vergane GLORIE .
 • Willy Naegels

  1 jaar geleden
  We mogen al tevreden zijn indien dit Standard bij de eerste 10 kunnen eindigen dit seizoen maar zelfs dit is nog te hoog gegrepen vrees ik. Hoop doet leven zegt men.
 • Ronny Cypers

  1 jaar geleden
  Je ziet dat een trainer gaan weghalen bij een andere ploeg niet beter is. Toch hoop ik dat kvk gelijk krijgt en dat die van Luik terug een andere trainer moeten zoeken. Gewoon uit principe.
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.