BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Beroep levert Standard wat op: Vanheusden krijgt drie speeldagen schorsing

StandardDe Geschillencommissie Hoger Beroep heeft de schorsing voor Zinho Vanheusden teruggebracht naar drie speeldagen. Standard tekende dinsdag beroep aan tegen de vijf speeldagen die waren gevorderd voor hun verdediger. Dat werd nu dus gereduceerd tot drie waardoor de verdediger de wedstrijd tegen Zulte Waregem en de eerste twee play-off-wedstrijden mist.

22 reacties

 • Rik Boncquet

  2 jaar geleden
  Beroep levert altijd op. Een loterij waar ge altijd prijs hebt. Logisch dat iedereen direct in beroep gaat. Succes verzekerd.
 • GREGOIRE DE GRAEVE

  2 jaar geleden
  Die van Heusden is een groot talend maar beemd niet weg de schorsing moet blijven en terecht stop dat gedoe van beroep de is een schande ik vind dit logisch die man die beweerd 1 week + 2 voorwaardelijk is een klare zot zulke mannen maken voetbal kapot
 • andre van de wege

  2 jaar geleden
  ze gaan weer niets krijgen, zoals altijd, ploegen zoals standard en brugge mogen de spelers van het veld schoppen.
 • Laurens Laurens

  2 jaar geleden
  Diatta trapt vorige week een Genk-speler bewust vol in de buik en komt er nog zonder enige sanctie vanaf. Wie is er dan het gevaar? 2 maten 2 gewichten, zo gaat dit hier in VARhaeghe-land...
 • William Van Geert

  2 jaar geleden
  Eindelijk is de karate club van Michel le fou eens afgestraft voor hun ontzettende arrogantie!!
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?