De vrouw werd twee jaar geleden veroordeeld voor het dealen van cocaïne. (illustratiebeeld)
Volledig scherm
De vrouw werd twee jaar geleden veroordeeld voor het dealen van cocaïne. (illustratiebeeld) © thinkstock

Werkstraf voor cocaïnedealer die onterecht uitkeringen kreeg

OostnieuwkerkeEen 32-jarige vrouw uit Oostnieuwkerke, bij Staden, heeft 80 uur werkstraf gekregen voor uitkeringsfraude. S.P. ontving bijna 30.000 euro aan uitkeringen, terwijl ze ook cocaïne verkocht. Volgens het arbeidsauditoraat had ze moeten melden aan de RVA en het RIZIV dat ze ‘een job’ had.

 1. Quinten (7) zoekt al een week naar zijn 45 duiven: “Elke avond schudt hij met zijn potje, in de hoop dat ze terugkomen”
  Hooglede/Handzame

  Quinten (7) zoekt al een week naar zijn 45 duiven: “Elke avond schudt hij met zijn potje, in de hoop dat ze terugkomen”

  “Als we een duif zien, moeten we kijken of het één van de zijne is. Het is zo jammer voor onze Quinten.” Toen de 7-jarige knaap uit Hooglede, maar afkomstig uit Handzame, - vol verwachting en blijdschap - voor de allereerste keer zijn duivenkot mocht openen, vlogen zijn geliefde vogels weg met een andere groep. Wie weet kan u de jonge duivenvriend wel helpen in zijn zoektocht?
 2. Staden dient bezwaar in tegen stikstofakkoord: “Als plattelandsgemeente moeten we een signaal geven”
  Staden

  Staden dient bezwaar in tegen stikstofak­koord: “Als platte­lands­ge­meen­te moeten we een signaal geven”

  Het gemeentebestuur van Staden gaat een bezwaarschrift indienen tegen het stikstofakkoord. Het openbaar onderzoek rond de felbesproken conceptnota van de Vlaamse regering loopt nog tot 17 juni. Tegen dan wil het schepencollege het eigen bezwaarschrift bundelen met die van de Stadense land-en tuinbouwers. “De Vlaamse regering onderschat de economische impact van dit akkoord”, meent burgemeester Vanderjeugd (Open Vld).