Bart Vandeputte (54) staat op de achterzijde van het gedachtenisprentje afgebeeld met zijn echtgenote Daniela en zonen Emile en Staf. Daaronder de zin ‘Voor altijd in ons hart’.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Vandeputte (54) staat op de achterzijde van het gedachtenisprentje afgebeeld met zijn echtgenote Daniela en zonen Emile en Staf. Daaronder de zin ‘Voor altijd in ons hart’. © Hans Verbeke

Vrienden en familie nemen afscheid van dakwerker Bart (54), die stierf bij gasontploffing in Deerlijk: “Vaarwel, vriend van iedereen”

OostnieuwkerkeZowat 1.200 mensen hebben zaterdag in Oostnieuwkerke afscheid genomen van Bart Vandeputte. De 54-jarige dakwerker stierf tien dagen geleden toen een gasfles ontplofte in de laadruimte van zijn vrachtwagen. “Er is nu vooral ongeloof en verbijstering. Maar daarnaast ook jouw eeuwige glimlach, el positivo,… We zullen je nooit vergeten”, klonk het tijdens de uitvaartplechtigheid.

  1. Jonge drugskoerier mag na bijna 5 maanden cel verlaten na arrestatie in Roeselare
    Roeselare

    Jonge drugskoe­rier mag na bijna 5 maanden cel verlaten na arrestatie in Roeselare

    Een 21-jarige Franse drugskoerier die op 8 februari in Roeselare betrapt kon worden, mag na bijna 5 maanden de cel verlaten. Een gevolg van de veroordeling tot 15 maanden celstraf die hij woensdag van de rechter in Kortrijk kreeg. Enkel de periode van voorhechtenis is immers als effectieve celstraf uitgesproken, de rest voorwaardelijk. Zijn Peugeot 306 is hij wel kwijt en hij moet nog een boete van 800 euro betalen.