Jason Broucke (27), Niels Lowie (30), Kenny Saelens (29), Dieter Lamaire (32) en Nick Bruynooghe (28) organiseren in Westrozebeke een nieuwe oldtimerhappening.
Volledig scherm
Jason Broucke (27), Niels Lowie (30), Kenny Saelens (29), Dieter Lamaire (32) en Nick Bruynooghe (28) organiseren in Westrozebeke een nieuwe oldtimerhappening. © RV

Vijf vrienden slaan de handen in elkaar voor nieuw oldtimerevenement in Westrozebeke

WestrozebekeVijf vrienden met een gedeelde passie voor oude wagens organiseren op zondag 22 mei een nieuw oldtimerevenement op de parking van Westvlees. De vijf hopen er enkele speciale wagens te kunnen tonen.

  1. Automobilist (24) onder strikte voorwaarden vrijgelaten na ongeval dat Marthe (23) het leven kost: “Hij is er helemaal kapot van”
    Play
    Roeselare

    Automobi­list (24) onder strikte voorwaar­den vrijgela­ten na ongeval dat Marthe (23) het leven kost: “Hij is er helemaal kapot van”

    De 24-jarige automobilist uit Roeselare die in de nacht van vrijdag op zaterdag in Roeselare onder invloed een 23-jarige fietsster doodreed, is zaterdag door de onderzoeksrechter onder heel strikte voorwaarden vrijgelaten. “Hij is er echt kapot van. Zijn gedachten gaan enkel naar de familie en nabestaanden van het slachtoffer.” De jongeman bleek niet alleen onder invloed van alcohol, maar er waren ook sporen van cannabisgebruik.