Bedrukte gezichten bij het uitgaan van de school dinsdag
Volledig scherm
Bedrukte gezichten bij het uitgaan van de school dinsdag © Sam Vanacker

Verslagenheid troef aan poorten gemeenteschool: “Onze dochter heeft zichzelf in slaap gehuild gisteren”

Maandagavond werd bevestigd dat de gemeenteschool in de Ieperstraat deze zomer dichtgaat en dat er binnen drie jaar een nieuwbouw komt op de site van de vrije basisschool in de Bruggestraat. De verontwaardiging bij ouders is groot. “Als we op 1 september geen alternatief hebben gevonden, kunnen we misschien de kinderen afzetten in het gemeentehuis.” 

1 reactie

 • Hendrik VandenBerghe

  3 jaar geleden
  Francesco, hoe kan je het vertrouwen herstellen, als je eerst iedereen (kind, ouders, personeel) met de rug tegen de muur heeft geplaatst? Je communicatie in heel dit dossier slaat nergens op. Je hebt het bij velen definitief verkorven als Burgemeester én Vlaams volksvertegenwoordiger. Hopelijk word je afgestraft met de eerstvolgende verkiezingen.
 1. Van Geweuneweg tot Zonder Meer: hier kan je verpakkingsvrij winkelen in West-Vlaanderen
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Van Geweuneweg tot Zonder Meer: hier kan je verpak­kings­vrij winkelen in West-Vlaanderen

  Tijdens Mei Plasticvrij proberen we het gebruik van verpakkingen, die zo goed als altijd plastic bevatten, te beperken. Een goede manier om te helpen, is je inkopen doen bij verpakkingsvrije winkels. Je neemt zelf een potje, doos of bokaal mee en weegt wat je koopt en vermijdt zo heel wat overbodig afval. Om het jou gemakkelijk te maken bundelen we 8 verpakkingsvrije winkels in West-Vlaanderen.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.