Bedrukte gezichten bij het uitgaan van de school dinsdag
Volledig scherm
Bedrukte gezichten bij het uitgaan van de school dinsdag © Sam Vanacker

Verslagenheid troef aan poorten gemeenteschool: “Onze dochter heeft zichzelf in slaap gehuild gisteren”

Maandagavond werd bevestigd dat de gemeenteschool in de Ieperstraat deze zomer dichtgaat en dat er binnen drie jaar een nieuwbouw komt op de site van de vrije basisschool in de Bruggestraat. De verontwaardiging bij ouders is groot. “Als we op 1 september geen alternatief hebben gevonden, kunnen we misschien de kinderen afzetten in het gemeentehuis.” 

1 reactie

 • Hendrik VandenBerghe

  4 jaar geleden
  Francesco, hoe kan je het vertrouwen herstellen, als je eerst iedereen (kind, ouders, personeel) met de rug tegen de muur heeft geplaatst? Je communicatie in heel dit dossier slaat nergens op. Je hebt het bij velen definitief verkorven als Burgemeester én Vlaams volksvertegenwoordiger. Hopelijk word je afgestraft met de eerstvolgende verkiezingen.
 1. Infosessie voor ouders met peuter die start op school

  Infosessie voor ouders met peuter die start op school

  Huis van het Kind Roeselare organiseert op dinsdag 20 juni en woensdag 21 juni een gratis infosessie voor ouders met een peuter die in september of november start op school. je krijgt er info over waarom je je kind best naar de kleuterschool stuurt, hoe een schooldag eruit ziet, of je kind klaar is voor die stap, wat je zowel voor jezelf als voor je kind kan doen ter voorbereiding op de kleuterschool, hoe je aandacht geeft aan de eerste schooldag,... Alle vragen en zorgen worden er besproken zodat je vol vertrouwen naar de eerste schooldag kan uitkijken. De sessies vinden plaats in De Living langs de Noordstraat 155 en starten op 20 juni om 19 uur en op 21 juni om 9 uur. Inschrijven kan via https://huisvanhetkindroeselare.be/mijn-kind-start-op-school of via 051/80.59.00.
  Roeselare