Peter Swaenepoel en Nancy Carlisle van dagbladhandel Swaenepoel ontvingen (symbolisch) de cheque van 1,5 miljoen euro van Caroline Vangoidsenhoven en Joke Casier van de Nationale Loterij.
Volledig scherm
Peter Swaenepoel en Nancy Carlisle van dagbladhandel Swaenepoel ontvingen (symbolisch) de cheque van 1,5 miljoen euro van Caroline Vangoidsenhoven en Joke Casier van de Nationale Loterij. © Joke Couvreur

Twee West-Vlamingen winnen 3 miljoen euro met Lotto en willen vooral reizen en... sparen

Een veertiger uit Westrozebeke en een gepensioneerde West-Vlaamse vrouw hebben bij de lottotrekking van 26 oktober elk anderhalf miljoen euro gewonnen. De winnende lotjes werden gekocht bij dagbladhandel Swaenepoel in Westrozebeke en krantenzaak Do Re Mi in de Zeelaan in Koksijde. Omdat de winnaars liever anoniem blijven werden de cheques symbolisch overhandigd aan de twee dagbladhandelaars.

4 reacties

 • Thierry Piette

  1 jaar geleden
  Proficiat aan de winnaars. Ik heb besloten om niet meer mee te spelen. In al die jaren dat ik speel, heb ik nog nooit meer dan €20 gewonnen met de loterij.
 • Heléna Deloo

  1 jaar geleden
  Proficiat maar...opgelet sparen is verboden in dit mesthoopland.
 • Marc Vlecken

  1 jaar geleden
  Oeps, te vlug gereageerd. Ze zijn dus toch anoniem. Slimme mensen :)
 • magda de munck

  1 jaar geleden
  Proficiat, veel geluk ermee.
 1. All-Bouw opent eigen deuren en werven op Nieuwbouwzondag
  Roeselare

  All-Bouw opent eigen deuren en werven op Nieuwbouw­zon­dag

  De Roeselaarse aannemer All-Bouw opent op Nieuwbouwzondag, op 25 april, de deuren. Dit op maar liefst vier locaties. In eerste instantie kan je het All-Bouwhuis in Roeselare bezoeken, daarnaast wordt ook een bouwwerf in Oostnieuwkerke, een sloop- en hernieuwbouwproject in Koksijde en een maatwerkwoning in Poelkapelle opengezet. “Op die manier willen we een zo breed mogelijk publiek bereiken want het is onze missie om bouwen op maat toegankelijk te maken voor iedereen”, klinkt het. “Na een hectisch jaar waarin talrijke events werden afgelast, is dit het ideale kader om opnieuw contact met kandidaat-bouwers te maken. Bij de vorige editie van Nieuwbouwzondag beslisten we zelf om, ondanks alle voorbereidingen en investeringen, de deuren gesloten te houden. Nu het klimaat gunstiger is en alles veilig kan verlopen, kijken we maar al te graag uit naar het leggen van nieuwe contacten.” Inschrijven is wel verplicht en kan via www.allbouw.com/nieuwbouwzondag.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen