Het voormalige gemeentehuis van Staden wordt verkocht
Volledig scherm
PREMIUM
Het voormalige gemeentehuis van Staden wordt verkocht © Sam Vanacker

Staden zet voormalig gemeentehuis en 5 aanpalende panden samen te koop voor 1,7 miljoen euro: “Kan zeer waardevol project worden voor de gemeente”

Het voormalige gemeentehuis op de markt van Staden, dat sinds de ingebruikname van het AC/DC in de Ieperstraat leeg staat, zal nog dit jaar te koop aangeboden worden via een online biedingsplatform. De kans is groot dat er op termijn een nieuw appartementencomplex opgetrokken zal worden, al moeten ontwikkelaars wel de oude gevel en het torentje van het gebouw intact laten. Oppositiepartij CD&V is geen voorstander van een verkoop.

 1. Landbouwer niet aansprakelijk voor arbeidsongeval waarbij beschonken Poolse seizoensarbeider met voet in spruitenoogstmachine belandt
  Houthulst/Beveren-Aan-Den-Ijzer

  Landbouwer niet aansprake­lijk voor arbeidson­ge­val waarbij beschonken Poolse seizoensar­bei­der met voet in spruiten­oogst­ma­chi­ne belandt

  Een 58-jarige landbouwer uit Houthulst is in de Brugse rechtbank vrijgesproken voor een arbeidsongeval van een Poolse seizoensarbeider. De man belandde twee jaar geleden met z'n voet in een spruitenoogstmachine. Hij had 2,34 promille alcohol in z'n bloed. Voor enkele andere sociale inbreuken kreeg M.L. wél een geldboete opgelegd.
 1. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen

 2. Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?
  Play

  Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?