Gemeenteraadslid en lokaal Beweging.net-voorzitter Marc Van Ysacker mag nog altijd geen strooibriefjes uitdelen.
Volledig scherm
Gemeenteraadslid en lokaal Beweging.net-voorzitter Marc Van Ysacker mag nog altijd geen strooibriefjes uitdelen. © Joke Couvreur

Reglement voor flyerbedeling op school verhit opnieuw de gemoederen: “Alsof we hosties in onze pannenkoeken gaan draaien”

Het feit dat vrijwilligers van Beweging.net geen flyers voor hun jaarlijkse kindernamiddag mogen uitdelen in de gemeenteschool blijft de gemoederen verhitten. Op de voorbije gemeenteraad had onderwijsschepen Joeri Deprez (Open Vld) een reglement klaar, maar gemeenteraadslid (en lokaal Beweging.net-voorzitter) Marc Van Ysacker kon zich daar niet in vinden.

0 reacties

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren