archiefbeeld van een ING-bankkantoor
Volledig scherm
archiefbeeld van een ING-bankkantoor © Getty Images

Porscherijder maakt brokken aan bankkantoor, gaat op de vlucht maar wordt gevat

Staden/KortemarkDe politie heeft een man opgespoord die zondagavond langs de Ieperstraat in Staden tegen de vitrine van een bankkantoor is gereden en vluchtmisdrijf pleegde. Waarom de man dat deed, is niet duidelijk. De schade aan het bankkantoor is niet gering.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. De Ark neemt afscheid van meester Patrick
  Oekene

  De Ark neemt afscheid van meester Patrick

  De Oekense Vrije Basisschool De Ark zwaaide meester Patrick Keysabyl uit. Patrick startte z’n onderwijscarrière in 1981 in de Broederschool. Maar sinds 1985 is hij aan de slag in De Ark in Oekene. Patrick combineerde er jarenlang z’n functie als leerkracht met die van ICT-coördinator binnen de scholengemeenschap Arkorum. Nu gaat hij met pensioen, maar al sinds 1 september is hij afscheid aan het nemen door honderd schooldagen lang een leuk ICT-idee te delen dat andere leerkrachten kunnen gebruiken tijdens hun lessen. Denk aan een cartoon maken van een foto, een rebus maken,... Zijn afscheidscadeau voor het onderwijs vind je op http://icdeetjes.blogspot.com/.