Fanny Vandromme, Geert Spillebeen en Jens Spillebeen in hun pop-upfrietkot op de parking van Proxy Delhaize.
Volledig scherm
Fanny Vandromme, Geert Spillebeen en Jens Spillebeen in hun pop-upfrietkot op de parking van Proxy Delhaize. © Joke Couvreur

Pop-upfrituur in retrojasje opent de deuren

De komende zeven weken kan je op de parking van de Proxy Delhaize in de Sint-Jansstraat een nostalgische tijdreis maken. Er prijkt namelijk een pop-upfrituur van Geert Spillebeen, van cateringbedrijf Beste Frietjes. Zowel het interieur als de menukaart zijn retro.

0 reacties

  1. Kwetsbare Roeselarenaars gaan via Younited Cycling uitdaging aan om volgend jaar Vlaanderens Mooiste te fietsen: “Alcoholvrij dankzij dit project”
    Roeselare

    Kwetsbare Roeselaren­aars gaan via Younited Cycling uitdaging aan om volgend jaar Vlaande­rens Mooiste te fietsen: “Alcohol­vrij dankzij dit project”

    Roeselare is een bijzondere wielerploeg rijker. Younited Cycling is opgestart vanuit het team dak – en thuislozen van het Welzijnshuis Roeselare en biedt naast een wekelijkse fietstraining ook medische screenings, fietslessen en fietsherstellessen aan. Een ploeg van tien kwetsbare personen werkt op die manier niet alleen aan hun re-integratie, maar stoomt zich ook klaar om in 2022 deel te nemen aan Vlaanderens Mooiste en op termijn misschien zelfs aan de slag te gaan als seingever.