Fanny Vandromme, Geert Spillebeen en Jens Spillebeen in hun pop-upfrietkot op de parking van Proxy Delhaize.
Volledig scherm
Fanny Vandromme, Geert Spillebeen en Jens Spillebeen in hun pop-upfrietkot op de parking van Proxy Delhaize. © Joke Couvreur

Pop-upfrituur in retrojasje opent de deuren

De komende zeven weken kan je op de parking van de Proxy Delhaize in de Sint-Jansstraat een nostalgische tijdreis maken. Er prijkt namelijk een pop-upfrituur van Geert Spillebeen, van cateringbedrijf Beste Frietjes. Zowel het interieur als de menukaart zijn retro.

0 reacties

 1. 91 procent van alle volwassenen kreeg al minstens één prik in vaccinatiecentrum Expo Roeselare
  Roeselare

  91 procent van alle volwasse­nen kreeg al minstens één prik in vaccinatie­cen­trum Expo Roeselare

  De globale vaccinatiecijfers in Vlaanderen tonen aan dat er een grote bereidheid is om zich te laten vaccineren in de strijd tegen covid-19. Roeselare doet het zelfs nog beter dan het gemiddelde cijfer. Maar liefst 91 procent van de volwassen inwoners uit Roeselare, Hooglede, Lichtervelde, Ardooie, Staden en Moorslede kreeg ondertussen minstens een eerste prik. Bij de 65-plussers is dat zelfs 96 procent. “We zijn trots op de hoge scores die we behalen”, reageert Roeselaars burgemeester Kris Declercq (CD&V). “Ik ben heel opgetogen met de grote vaccinatiebereidheid bij onze inwoners. Dank ook aan de enorme inspanningen die door de vele vrijwilligers in het vaccinatiecentrum en bij alle deelnemende gemeenten worden geleverd om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden om zich te laten vaccineren”.
 2. Vluchteling (22) geïnterneerd die minderjarige meisjes lastig viel en politie dreigde te onthoofden
  Diksmuide/Roeselare/Houthulst

  Vluchte­ling (22) geïnter­neerd die minderjari­ge meisjes lastig viel en politie dreigde te onthoofden

  Een 22-jarige Afghaanse vluchteling uit Diksmuide is geïnterneerd na een hele reeks feiten van agressie, weerspannigheid, beschadigingen, diefstal en smaad. De man werd geestesgestoord bevonden door een gerechtspsychiater. Zijn laatste baldadigheid was toen hij in april in Roeselare twee minderjarige meisje lastig viel, een omstaander die wou ingrijpen aanviel en ermee dreigde de politie te onthoofden.