Justine Louchaert is een fiere, enthousiaste werkneemster van Bpost. Al zou wat extra respect in de razend drukke coronatijden wel welkom zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Justine Louchaert is een fiere, enthousiaste werkneemster van Bpost. Al zou wat extra respect in de razend drukke coronatijden wel welkom zijn. © Maxime Petit

Oostnieuwkerkse postbode vraagt om respect: “We doen echt al wat we kunnen. Steeds met volle overgave”

Oostnieuwkerke/Roeselare“Alles begint met respect.” Het zijn de woorden van de Oostnieuwkerkse Justine Louchaert, 21 en fiere facteur. Sinds enkele maanden draagt ze met trots het Bpost-uniform maar wordt ze eveneens geconfronteerd met kritiek op haar job. Door de lockdown is de werkdruk voor haar alleen maar gestegen en nu Bpost aankondigde dat een deel van de klanten hun pakjes de komende weken zelf zal moeten oppikken in een afhaalpunt ervaart ze bovendien dat zij en haar collega’s nog meer onder vuur liggen. “Maar wij zetten dag na dag alles op alles om goed werk te leveren”, zegt ze. “Gelukkig hoor ik de laatste dagen, naast de negatieve commentaren ook steeds meer bemoedigende woorden.”

 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken