Een sfeerbeeldje van een van de vorige edities van de rommelmarkt in De Vijfwegen, toen er van corona nog lang geen sprake was.
Volledig scherm
Een sfeerbeeldje van een van de vorige edities van de rommelmarkt in De Vijfwegen, toen er van corona nog lang geen sprake was. © Joke Couvreur

Ook dit jaar geen rommelmarkt op De Vijfwegen

VijfwegenDe rommelmarkt op de Vijfwegen, traditiegetrouw op de laatste zondag van juli, kan voor het tweede jaar op rij niet doorgaan. Dat laat het organiserende Feestcomité weten.

  1. Cursus om mensen van hun verlegenheid af te helpen
    Roeselare

    Cursus om mensen van hun verlegen­heid af te helpen

    Ben je enigszins verlegen, leg je moeilijk nieuwe sociale contacten en zoek je een grotere assertiviteit? De Vereniging voor Verlegen Mensen organiseert dit najaar een cursus in Roeselare. Dit op zaterdagochtend en gedurende 16 weken. De cursus bestaat uit twee modules. In de eerste komen onder meer situaties van verlegenheid, het negatief zelfbeeld, irrationele denkfouten, objectieve waarneming, en de eigen positieve kwaliteiten aan bod. Tijdens de tweede module ligt de focus op assertiviteit. De theorie wordt afgewisseld met praktische oefeningen. De eerste les is voorzien op 1 oktober, maar op 24 september is er nog een infomoment. Geïnteresseerd? Neem dan contact op via cursus.roeselare@vvm-vzw.be of neem een kijkje op www.vvm-vzw.be.