Marino Vaneenoo en Gwenny Blanckaert met hun kroost bij de geboorte van baby Xale zeven maanden geleden. We zien Xael, Leax, Xeal, Alex, Axel, Exla en Xela. Normaal verwelkomt het gezin in mei een tiende kindje. Op de naam is het nog even wachten. Al zijn de keuzes eerder beperkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Marino Vaneenoo en Gwenny Blanckaert met hun kroost bij de geboorte van baby Xale zeven maanden geleden. We zien Xael, Leax, Xeal, Alex, Axel, Exla en Xela. Normaal verwelkomt het gezin in mei een tiende kindje. Op de naam is het nog even wachten. Al zijn de keuzes eerder beperkt. © Joke Couvreur

Ooievaar opnieuw op komst bij gezin dat negen kinderen heeft met de letters A, L, E en X in hun naam: “Er zijn nog combinaties over”

De familie Vaneeno uit Staden telt al negen kinderen, maar verwacht in mei een tiende kindje. Over de naam is het nog even nadenken, maar als je weet dat de negen kindjes Alex, Axel, Xela, Lexa, Xael, Xeal, Exla, Leax en Xale heten, begrijp je wel dat het weer een kwestie wordt van even schudden met dezelfde vier letters. “Er zijn nog negen combinaties over”, knipoogt mama Gwenny.

6 reacties

 • Gert Maes

  1 jaar geleden
  Dit is gewoon een hobby voor de ouders. Hoe kunnen ze nog tijd besteden aan de negen kinderen die ze al hebben? Volgens mij is het enige doel vermenigvuldigen en de opvoeding van de jongsten laten aan de oudste kinderen van de kroost.
 • Ludwig Vanden Boer

  1 jaar geleden
  Ze moesten ze een boet opleggen wegens klimaat- en milieumishandeling.
 • Kathy Peeters

  1 jaar geleden
  Mooi. Veel succes met de toekomstige spruit en geniet van je kroost. Ze worden snel groot.
 • Kristine Delacourt

  1 jaar geleden
  Te zot voor woorden, en al helemaal niet meer verantwoord in deze overbevolkte wereld!
 • roger moenssens

  1 jaar geleden
  Hopelijk dat, zowel voor de mamma als voor de (eventuele) volgende kinderen alles goed verloopt Als dat jullie wens is, waarom niet!
 1. Creatief met A, L, E en X: negen kinderen met dezelfde vier letters in hun naam. “We gaan voor twaalf kinderen. Er zijn nog combinaties over”

  Creatief met A, L, E en X: negen kinderen met dezelfde vier letters in hun naam. “We gaan voor twaalf kinderen. Er zijn nog combina­ties over”

  Gwenny Blanckaert en Marino Vaneeno uit Staden hebben onlangs hun negende kindje verwelkomd. De kleine Xale werd op 19 april geboren in Ieper en is het zusje van - hou u vast - Alex (11), Axel (10), Xela (8), Lexa (7), Xael (6), Xeal (5), Exla (3) en Leax (2). Vier letters, negen kindernamen. “We gaan voor twaalf kinderen. Er zijn nog combinaties over”, zegt mama Gwenny.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
  Play

  Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val