De in Nashville wonende pianist-zanger Aaron English komt naar Staden
Volledig scherm
De in Nashville wonende pianist-zanger Aaron English komt naar Staden © RV

Kunstkamerconcert met Aaron English

StadenIn het kader van de kunstkamerconcerten bij Art Studio Brikat komt de Amerikaanse singer-songwriter en pianist Aaron English op woensdag 13 juli naar Staden. Hij tourt door Europa om zijn nieuwste cd ‘Here Be Dragons’ voor te stellen. 

 1. Heraanleg Ooststraat heeft beperkte impact op dinsdagmarkt
  Roeselare

  Heraanleg Ooststraat heeft beperkte impact op dinsdag­markt

  De heraanleg van het wegdek in de Ooststraat is maandag gestart. In een tijdspanne van amper drie weken worden de klinkers tussen de Grote Markt en het kruispunt met de Jan Mahieustraat/Delaerestraat uitgebroken en vervangen door een dubbele laag asfalt. De verkeershinder bleef maandag voorlopig uit, maar wie dinsdag naar de wekelijkse markt trekt zal wel een lichte impact voelen. Zo schuiven de marktkramers die normaliter hun kraam opstellen langs de Ooststraat een beetje op door de werken. Ook raadt de stad aan om met de fiets richting dinsdagmarkt te trekken.
 2. Gilles verdedigt Belgische eer op WK sigaar roken in Kroatië: “Totaal onvoorbereid vice-Belgisch kampioen geworden, maar ik wil wel zo hoog mogelijk eindigen”
  PREMIUM
  Roeselare/Ieper

  Gilles verdedigt Belgische eer op WK sigaar roken in Kroatië: “Totaal onvoorbe­reid vi­ce-Bel­gisch kampioen geworden, maar ik wil wel zo hoog mogelijk eindigen”

  Gilles Tanghe (26) is de allereerste Belg ooit die officieel geselecteerd is voor het WK sigaar roken in het Kroatische Split. De Ieperling noemt zichzelf een rookie in de discipline maar kroonde zich vorige maand wel tot vice-Belgisch kampioen. Aangezien z’n voorganger afhaakte voor het wereldkampioenschap, krijgt Gilles de kans om begin september onze nationale driekleur te verdedigen door zo lang mogelijk aan zijn sigaar te lurken.
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.