Twee gelukkige klanten mogen een jaar lang gratis naar kapsalon Ziezo. Het gaat om Jasper Neyrinck en Christine Rosseel.
Volledig scherm
Twee gelukkige klanten mogen een jaar lang gratis naar kapsalon Ziezo. Het gaat om Jasper Neyrinck en Christine Rosseel. © RV

Jasper en Christine mogen jaar gratis naar kapsalon Ziezo, burgemeester wil zelf ook weer vaker knippen

StadenJasper Neyrinck en Christine Rosseel mogen een jaar gratis naar Kapsalon Ziezo in Staden. De twee kwamen als winnaars uit de bus bij een tombola naar aanleiding van de tiende verjaardag van het salon van Francesco Vanderjeugd. De burgemeester wil naar eigen zeggen zelf ook weer vaker aan de slag gaan in zijn kapsalon. 

 1. KOERS. Museum van de Wielersport bestaat 25 jaar en viert dat met enkele speciallekes: “Zoals KOERS bestaan er geen twee, zelfs wereldwijd”
  PREMIUM

  KOERS. Museum van de Wieler­sport bestaat 25 jaar en viert dat met enkele specialle­kes: “Zoals KOERS bestaan er geen twee, zelfs wereldwijd”

  KOERS mocht maandag 25 kaarsjes uitblazen. Het Museum van de Wielersport in Roeselare vond dat de ideale gelegenheid om enkele koptrekkers van het eerste uur in de bloemetjes te zetten én om enkele nieuwigheden aan te kondigen. “Van metaalmoeheid is hier absoluut geen sprake”, lacht schepen José Debels die verklapt wat de koersliefhebber dit jaar allemaal nog mag verwachten van het museum.
  Roeselare
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.