Er wordt onder meer geboord ter hoogte van de parkeerstroken aan het AC/DC in Staden
Volledig scherm
Er wordt onder meer geboord ter hoogte van de parkeerstroken aan het AC/DC in Staden © Google Maps

Hinder op komst door werken in omgeving Ieperstraat

StadenTussen 31 januari en 18 maart gaat De Watergroep een waterleiding leggen langs de Ieperstraat en de Hospitaalstraat. Plaatselijk zullen boringen en graafwerken uitgevoerd worden, wat enige verkeershinder met zich mee zal brengen.

 1. “Al heel wat kilometers gedaan om toch maar plasma te kunnen geven”: Marnix en Marie-Claire al 25 jaar kind aan huis in donorcentra Rode Kruis
  PREMIUM
  Roeselare

  “Al heel wat kilometers gedaan om toch maar plasma te kunnen geven”: Marnix en Ma­rie-Clai­re al 25 jaar kind aan huis in donorcen­tra Rode Kruis

  Net geen 400 keer al gaven Marnix Degrande (65) en Marie-Claire Benoot (72) plasma. Het Roeselaarse koppel trok in 1997 voor het eerst naar het Roeselaarse donorcentrum. Jarenlang reden ze zelfs naar de andere kant van de provincie om plasma te doneren. Na 25 jaar is het koppel nog altijd tweewekelijks paraat voor een donatie. “We helpen graag mensen.”
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. ASSISEN. Alexander Dean (29) schuldig aan viervoudige moord en foltering van fotograaf: “Hij had feiten ruim op voorhand aangekondigd via sociale media”
  Play
  Moere/Sint-Amandsberg/Varsenare

  ASSISEN. Alexander Dean (29) schuldig aan viervoudi­ge moord en foltering van fotograaf: “Hij had feiten ruim op voorhand aangekon­digd via sociale media”

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Na een ganse dag pleidooien werd Dean woensdagavond schuldig bevonden aan viervoudige moord en foltering. Herlees alle gebeurtenissen nog eens in onze liveblog hieronder.
 2. Rotary Mercurius geeft sociale doelen duw in de rug
  Roeselare

  Rotary Mercurius geeft sociale doelen duw in de rug

  Rotary Mercurius Roeselare, momenteel onder voorzitterschap van Bert Maes, heeft 40.000 euro uitgedeeld aan zes goede doelen. Het geld werd verdeeld onder de Stichting Me to You, die het onderzoek naar leukemie steunt, Het Ventiel, dat paraat staat voor mensen met jongdementie, TEJO, die jongeren met psychische problemen steunt, Vrienden der Blinden, die instaan voor de opleiding van blindengeleide honden, crèche De Rust in Zuid-Afrika, die het geld zal gebruiken om hun gebouwen te herstellen en om uitrusting aan te schaffen, Anima Sana en de MUG Heli, een project dat voormalig voorzitter Yves Peene nauw aan het hart ligt.