Het voltallige gezin Vaneeno, met alle elf de kinderen. In april 2022 komt er nog een twaalfde spruit bij.
Volledig scherm
Het voltallige gezin Vaneeno, met alle elf de kinderen. In april 2022 komt er nog een twaalfde spruit bij. © RV

Gwenny (32) is zwanger van twaalfde kindje: een broertje voor Alex, Axel, Xela, Lexa, Xael, Xeal, Exla, Leax, Xale, Elax en Alxe

StadenAls alles goed gaat verwelkomen Gwenny Blanckaert (32) en haar man Marino Vaneeno (39) in april 2022 hun twaalfde en laatste kindje. Het gezin uit Staden maakte het heuglijke nieuws zelf bekend. De naam houdt het koppel nog even geheim, al zal het jongetje vermoedelijk een naam krijgen die gevormd wordt met de letters ‘X’, ‘A’, ‘E’ en ‘L’, net als al zijn broertjes en zusjes.

 1. Verloederd café wordt Belevingskapper Martin: “Hier kun je terecht in een warme, huiselijke sfeer”
  PREMIUM
  Roeselare

  Verloederd café wordt Belevings­kap­per Martin: “Hier kun je terecht in een warme, huiselijke sfeer”

  Ooit was het een café, daarna een kraakpand, maar nu hebben Martin Willeboer (34) en Bart Debrauwer (39) de zaak omgevormd tot Belevingskapper Martin. De voorbije twee jaar investeerden ze elke vrije minuut in het pand. “Een bezoekje aan het salon moet een echte beleving zijn”, zegt Martin. Op termijn willen de zaakvoerders de duplex op de bovenverdieping ook aanbieden voor kortverhuur en vergaderingen.
 2. Kiwanis organiseert kunstwedstrijd voor personen met een beperking
  Roeselare

  Kiwanis organi­seert kunstwed­strijd voor personen met een beperking

  Serviceclub Kiwanis Roeselare 1 organiseert, naar aanleiding van hun 55-jarig bestaan, opnieuw een nationale kunstwedstrijd voor mensen met een motorische, sensoriële of verstandelijke beperking die op 1 januari minstens 16 jaar zijn. Zij kunnen via de wedstrijd hun kunnen tonen, of dat nu schilderen, boetseren, kantklossen,... is. Alle geselecteerde werken zullen tentoongesteld worden in de inkomhal van AZ Delta, Campus Rumbeke van 21 april tot en met 19 mei. Meer info en inschrijven voor de wedstrijd - tot 31 januari - op www.kr1.be.