Babette (of Julia) zien we in het hoekje, Romeo in de voorgrond. Veel dichter komen de varkens voorlopig niet in elkaars buurt.
Volledig scherm
Babette (of Julia) zien we in het hoekje, Romeo in de voorgrond. Veel dichter komen de varkens voorlopig niet in elkaars buurt. © Maxime Petit

Gents hangbuikzwijn Babette maakt schoorvoetend kennis met haar Romeo in Staden: “100 kilo verschil kan toch wat intimiderend zijn”

Staden/GentHet zes maanden oude hangbuikvarkentje Romeo heeft er een stevig speelkameraadje bij. Het gezin van Virginie Verpoucke uit Staden haalde zondagmiddag hangbuikzwijn Babette op in Gent en het beestje van 145 kilogram maakte wat later thuis in Staden kennis met Romeo. Die was toch een beetje geïntimideerd door het gewichtige vrouwelijke gezelschap. 

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).