Paddestoelbolders Noël Logghe, Hugo Casier, Rudy Degrijse en Jan Vandamme willen hun bolletra niet kwijt.
Volledig scherm
PREMIUM
Paddestoelbolders Noël Logghe, Hugo Casier, Rudy Degrijse en Jan Vandamme willen hun bolletra niet kwijt. © Sam Vanacker

Gebouw Paddestoelbolders staat te koop, toekomst club onzeker: “Deze mooie volkssport mag niet verloren gaan”

WestrozebekeDe Paddestoelbolders van Westrozebeke maken zich grote zorgen. De kerkfabriek, die eigenaar is van het pand waar de club gevestigd is, wil het gebouw verkopen. Eind maart moeten zowel de bolders als de petanqueclub eruit. Daarmee dreigt een eind te komen aan vijftig jaar bolletra in Westrozebeke.

  1. Roeselare knoopt weer aan met zege tegen Gent
    VOLLEYBAL - LOTTO LEAGUE

    Roeselare knoopt weer aan met zege tegen Gent

    Na de uitschuiver bij Maaseik zaterdag heeft Roeselare weer de puntjes op de i gezet met een duidelijke zege tegen de nummer drie Gent. De Oost-Vlamingen konden Roeselare alleen serverend bij momenten in verlegenheid brengen. In de andere onderdelen toonden Verhanneman en zijn maats zich de betere. In de openingsset liep het zelfs helemaal van een leien dakje (13-8 en 19-15) omdat het zelf stevig stond op te slaan. De thuisploeg moest na de kampwissel wel even bekomen toen Gentspeler Kjaer een driepuntenkloof op de bordjes serveerde. Kukartsev pakte op het juiste moment ook uit met een ace en imponeerde weer in aanvallend opzicht: 9 op 14 in het tweede spelletje. Zijn onemanshow zorgde dan ook voor de logische ommekeer. Geen vuiltje aan de lucht voor de mannen van Vanmedegael bij 4-1 en 11-8. Tammearu kwam nog eens op het parket en Plaskie loste Verhanneman af. Maar diep in de derde beurt pakte Kjaer weer uit met bommetjes van aan de opslaglijn (21-21). Ook Ogink deed Roeselare nog eens bibberen bij 24-23. Coolman verzilverde echter de tweede West-Vlaamse matchbal. (MPM)
    Roeselare