Francesco Vanderjeugd met z'n burgemeesterssjerp, mét sorry-briefje, die in zijn brievenbus gedropt werd.
Volledig scherm
Francesco Vanderjeugd met z'n burgemeesterssjerp, mét sorry-briefje, die in zijn brievenbus gedropt werd. © RV

Francesco Vanderjeugd vindt gestolen burgemeesterssjerp in zijn brievenbus: “Fouten rechtzetten vraagt moed”

StadenFrancesco Vanderjeugd (Open Vld) heeft z’n sjerp terug. De burgemeester van Staden vond het kleinood maandagochtend in z’n brievenbus. Er zat zelfs een briefje opgespeld met ‘sorry’.

  1. Roeselare heeft de meeste sociale woningen in de Mandelstreek, Ardooie de minste: haalt uw gemeente het door Vlaanderen vastgelegde quotum tegen 2024?
    PREMIUM
    Mandelstreek

    Roeselare heeft de meeste sociale woningen in de Man­delstreek, Ardooie de minste: haalt uw gemeente het door Vlaanderen vastgeleg­de quotum tegen 2024?

    Volgens Vlaams parlementslid Maxim Veys (Vooruit) moet er dringend werk gemaakt worden van meer sociale woningen in de provincie West-Vlaanderen. Uit de cijfers die het parlementslid opvroeg bij Wonen Vlaanderen, blijkt dat 19 van de 64 West-Vlaamse gemeenten het Bindend Sociaal Objectief, of het door Vlaanderen vastgelegde aantal sociale woningen per gemeente, niet zullen halen. In de Mandelstrrek scoort Roeselare het best, maar in Ardooie is er nog werk aan de winkel. Bekijk hier hoe het in jouw gemeente gesteld is.