Het gezin van wijlen Karl Vermeulen. We zien Janne en Ward Vermeulen, samen met hun mama Hilde. Broer Gijs was verontschuldigd voor de foto. Het gezin organiseert twee weekends op rij een Container Cup in Staden, om aandacht te vragen en geld in het laatje te brengen voor de strijd tegen darmkanker. Een grote foto van Karl krijgt ook een mooi plaatsje aan de container.
Volledig scherm
Het gezin van wijlen Karl Vermeulen. We zien Janne en Ward Vermeulen, samen met hun mama Hilde. Broer Gijs was verontschuldigd voor de foto. Het gezin organiseert twee weekends op rij een Container Cup in Staden, om aandacht te vragen en geld in het laatje te brengen voor de strijd tegen darmkanker. Een grote foto van Karl krijgt ook een mooi plaatsje aan de container. © Sam Vanacker

Familie en vrienden van wijlen Karl Vermeulen organiseren Karls Containercup: “We willen dat zijn lijdensweg niet voor niets is geweest”

StadenOp vrijdag 26 november is het precies twee jaar geleden dat Karl Vermeulen de strijd verloor tegen darmkanker. Om Karl te herdenken, maar ook om darmkankeronderzoek te steunen en te sensibiliseren, organiseren zijn weduwe en kinderen twee weekends op rij ‘Karls Containercup’, een sportieve zevenkamp, helemaal volgens het concept van het televisieprogramma. 

  1. Patsers en straatracers terroriseren steeds vaker onze regio: “Dit kan écht niet door de beugel”
    Play
    Kortrijk/Roeselare/Ieper

    Patsers en straatra­cers terrorise­ren steeds vaker onze regio: “Dit kan écht niet door de beugel”

    Een stijgend aantal illegale bijeenkomsten van tuningfanaten, almaar meer illegale straatraces, patsergedrag door onverantwoorde bestuurders: bij de politiezone Vlas is men het meer dan beu. “Tientallen automobilisten kregen van ons al een waarschuwende brief, maar er verandert niks en op sociale media wordt opgeroepen om de komende weken opnieuw te gaan driften en racen”, klinkt het.