Het ging er gezellig aan toe op Kerckpop.
Volledig scherm
Het ging er gezellig aan toe op Kerckpop. © Joke Couvreur

Cowboys en indianen veroveren Kerckpop

Het domein van Kerckstede was zaterdag het decor voor Wild West-taferelen, want op het jaarlijkse Kerckpop waren cowboys en indianen het centrale thema.

0 reacties

 1. Vredesgemeente of nazimythe, het scheelt maar één letter: Langemark vraagt Duitse steden toelichting te geven bij omstreden naam
  PREMIUM
  Langemark-Poelkapelle

  Vredesge­meen­te of nazimythe, het scheelt maar één letter: Langemark vraagt Duitse steden toelich­ting te geven bij omstreden naam

  “Volgens de nazi's stond ‘Langemarck’ symbool voor de offerbereidheid van de Duitse jeugd om voor het vaderland te sterven.” En net daar heeft de West-Vlaamse gemeente Langemark-Poelkapelle, een landelijke gemeente in de Westhoek, het moeilijk mee. Daarom vraagt het gemeentebestuur alle Duitse steden die een Langemarckstraat hebben om daar duiding bij te geven. “We moeten de geschiedenis niet verzwijgen, maar wel correct schetsen”, zegt schepen Laurent Hoornaert.
 2. PayPal verliest vandaag een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest vandaag een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt vanaf vandaag met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 1. Van Kortrijk tot Tielt: op deze kerstmarkten in het zuiden van West-Vlaanderen snuif je de kerstsfeer op
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Van Kortrijk tot Tielt: op deze kerstmark­ten in het zuiden van West-Vlaanderen snuif je de kerstsfeer op

  Sinterklaas is nog maar net in het land, maar we tellen met zijn allen al volop af naar de kerstdagen. Het belooft zoals steeds een periode vol lichtjes, lekker eten en sfeervolle kerstmarkten te worden. Heb jij zin om de kerstsfeer op te snuiven? Wij lijsten 17 kerstmarkten op in het zuiden van West-Vlaanderen om helemaal in de kerststemming te komen.