Kapper Jan Verlaeckt van Jan's Hair Design in Staden
Volledig scherm
Kapper Jan Verlaeckt van Jan's Hair Design in Staden © RV

Coronaproof kappen doe je zo: kapper Jan laat zelfs luifels lassen voor boven wastafels

Kapper Jan Verlaeckt en zijn team zijn klaar om maandag weer klanten te ontvangen in Jan’s Hair Design in de Bruggestraat in Staden, weliswaar met strenge veiligheidsvoorschriften. Niet alleen staat er overal handgel en zijn de stoelen afgescheiden met plexiglas, zelfs boven de hoofden van de klanten hangt een scherm. Jan en zijn echtgenote Ria lieten de luifels op maat lassen.

 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.
 1. Sport #VANRSL organiseert cursus zelfverdediging
  Roeselare

  Sport #VANRSL organi­seert cursus zelfverde­di­ging

  Ben je soms onzeker op straat? Wat doe je best als iemand je vastgrijpt of agressief is? Hoe ga je hier het best mee om en wat zijn de valkuilen? Sport #VANRSl organiseert in november en december een cursus zelfverdediging waarbij je verschillende technieken leert om jezelf te wapenen tegen agressors. De lessenreeks is er voor zowel mannen als vrouwen vanaf 16 jaar en kan pas doorgaan bij minstens acht ingeschreven deelnemers. De lessen, op 8, 15, 22 en 29 november en 6 december van 18 tot 19 uur, vinden plaats in de taekwondozaal van het Stedelijk Sportstadion langs de Spanjestraat 181. Deelnemen kost 15 euro, 7n5 euro met de vrijetijdspas. Inschrijven kan via de webshop van de stad, via 051/26.24.00 of vrijetijd@roeselare.be.