Kapper Jan Verlaeckt van Jan's Hair Design in Staden
Volledig scherm
Kapper Jan Verlaeckt van Jan's Hair Design in Staden © RV

Coronaproof kappen doe je zo: kapper Jan laat zelfs luifels lassen voor boven wastafels

Kapper Jan Verlaeckt en zijn team zijn klaar om maandag weer klanten te ontvangen in Jan’s Hair Design in de Bruggestraat in Staden, weliswaar met strenge veiligheidsvoorschriften. Niet alleen staat er overal handgel en zijn de stoelen afgescheiden met plexiglas, zelfs boven de hoofden van de klanten hangt een scherm. Jan en zijn echtgenote Ria lieten de luifels op maat lassen.

 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Jozef en Rose vieren briljanten liefde
  Roeselare

  Jozef en Rose vieren briljanten liefde

  Jozef Decorte en Rose Leuridan vierden tijdens het voorbije weekend hun 65e huwelijksverjaardag. Ze werden door schepen Nathalie Muylle (CD&V) ontvangen in KOERS. Museum van de Wielersport. Het jubilerende paar woont langs de Henri Horriestraat. Ze stapten in 1956 in het huwelijksbootje en gaven hun ja-woord in Brugge. Jozef was uurwerkmaker van beroep en Rose verdiende de kost als laborante. Het koppel bezegelde hun liefde met vier kinderen: Nele, Mieke, Marleen en Katrien. Na hun pensioen bleven beiden actief in de wereld van de kunst. Vier jaar terug kwamen ze naar Roeselare wonen om dichter bij de kinderen te zijn.