De initiatiefnemers van camping Eugène vorig jaar in Westrozebeke.
Volledig scherm
De initiatiefnemers van camping Eugène vorig jaar in Westrozebeke. © Joke Couvreur

Camping Eugène op 26 juni afgelast

Camping Eugène is afgelast. De derde editie van de kindvriendelijke pop-upcamping stond gepland voor vrijdag 26 juni, maar ook dat evenement sneuvelt door het coronavirus. Al komt de organisatie wel met een online alternatief.

 1. Waardevolle juwelen gestolen uit kluisje van bewoonster (92) rusthuis Ter Linde: “Moet mémé nu ook dit nog eens afgenomen worden?”
  Gits

  Waardevol­le juwelen gestolen uit kluisje van bewoonster (92) rusthuis Ter Linde: “Moet mémé nu ook dit nog eens afgenomen worden?”

  Sophie Vanacker uit Gits en haar familie zijn zwaar ontgoocheld. In rusthuis Ter Linde in Gits werden de juwelen van Paula Wallays, Sophies 92-jarige grootmoeder, gestolen. De sieraden staken in een kluisje in haar kamer en hebben een grote emotionele waarde. “Hoe onmenselijk kan je zijn om deze waardevolle bezittingen te stelen?”, vraagt Sophie zich af.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).