Steven C. (30) uit Staden werd aangehouden voor poging tot doodslag op zijn ex-vriendin.
Volledig scherm
Steven C. (30) uit Staden werd aangehouden voor poging tot doodslag op zijn ex-vriendin. © RV

Buurvrouw snelt slachtoffer ter hulp die neergestoken werd door ex: “Ze was bijna in mijn armen doodgebloed”

“Hier hadden we voor gevreesd. Het was niet de eerste keer dat Lydia in paniek bij ons kwam.” Dat zegt het landbouwerskoppel aan wiens achterdeur Lydia D. (24) maandagavond tien keer werd neergestoken door haar ex Steven C. (30). De vrouw had onlangs de relatie beëindigd en C. kon dat niet verwerken. Hij zit ondertussen in de cel. 

52 reacties

 • nicole pottier

  2 jaar geleden
  Iemand willen afmaken moet zwaar gestraft worden, zellf als is de vrouw deels niet gemakkeijk was, dan ga je uit elkaar en laat je mekaar links die man bewijst nu iemand met een agressief karakter te zijn
 • krista notelaars

  2 jaar geleden
  Er is geen enkele reden om deze vrouw met een mes proberen te vermoorden want dat is wat hij gedaan heeft ongeacht de vrouw overspel pleegt of niet of wat dan ook, er is nog altijd een manier om te scheiden en het beste voor beide met een goede verstandhouding alles regelen en er dan een punt achter zetten.
 • robert henneman

  2 jaar geleden
  Bedankt aan de overburen. Toch een leven gespaard, en dat is belangrijk!!!!
 • daniel deltour

  2 jaar geleden
  als je het fijne van die relatie niet weet,is het moeilijk om te oordelen je moet daarvoor niemand proberen te vermoorden.
 • Freddy Vermassen

  2 jaar geleden
  Mijn moeder, een wijze vrouw NB, zei altijd : zouden er geen slechte vrouwen zijn er zouden geen slechte mannen zijn, en zij was een vrouw en zij wist waarschijnlijk wel waarover zij sprak en door de jaren heen en gezien de scheidingen die ik rondom mij al heb gezien in al die jaren moet ik haar grotendeels gelijk geven...sorry de de vrouwen die het wel goed menen !!!!
 1. Wijnendalestraat krijgt nieuw fietspad
  Beveren

  Wijnendale­straat krijgt nieuw fietspad

  Het fietspad in de Wijnendalestraat wordt vernieuwd. Het gaat om het stuk tussen de rotonde aan de Brugsesteenweg en de spoorweg. Het beton wordt vervangen door een laagje asfalt. Zo wordt het fietspad veiliger en comfortabeler. De aannemer gaat aan de slag in de week van 13 december en de werken duren vermoedelijk een week. Tijdens de werken is er eenrichtingsverkeer mogelijk van de spoorweg naar de rotonde op de Brugsesteenweg. Het verkeer naar Beveren volgt een omleiding via de R32 en de Industrieweg.
 1. Bloedvoorraad staat laag: Roeselaars donorcentrum opent uitzonderlijk op 18 december
  Roeselare

  Bloedvoor­raad staat laag: Roeselaars donorcen­trum opent uitzonder­lijk op 18 december

  De bloedvoorraad staat heel laag. Rode Kruis-Vlaanderen heeft daarom dringend bloeddonoren nodig. Iedereen kan hierbij het verschil maken. Om des te meer mensen de kans te geven om levens te redden, opent het Roeselaarse donorcentrum op zaterdag 18 december uitzonderlijk de deuren. Op die manier kan je het kerstshoppen combineren met een goede daad. Let wel, een afspraak maken is noodzakelijk. Dit kan via https://donorportaal.rodekruis.be/.
 2. Nina & The City zet shoppingstad Roeselare in de kijker
  Roeselare

  Nina & The City zet shopping­stad Roeselare in de kijker

  Shoppen in Roeselare werd zaterdag beloond. Dit dankzij Nina, het weekendmagazine van Het Laatste Nieuws dat elk weekend voor een extra portie leesvoer, inspiratie en ontspanning zorgt, die in de Rodenbach neerstreek. Voor Nina & The City pakten heel wat handelaars uit met leuke acties, van kortingen tot gratis pralines, en in De Keuken van Roeselare op De Munt werd een fotobooth neergepoot en goodiebags uitgedeeld. Iedereen die het wilde kon zich laten fotograferen met een gepersonaliseerde Nina-cover als eindresultaat. Lotte Moerman en haar mama Griet Vandenhende twijfelden geen seconde. “We kwamen naar het centrum om wat kerstinkopen te doen”, vertelt het duo. “Toen we de kans kregen om ons hier te laten fotograferen hebben we geen seconde getwijfeld. We lezen graag in Nina en zijn ook vertrouwd met Het Laatste Nieuws. De leuke coverfoto zal straks dan ook ingekaderd een mooi plekje krijgen bij ons thuis.”