Burgemeester Francesco Vanderjeugd en schepen van Onderwijs Joeri Deprez halen bakzeil na het protest van de ouders van de kinderen van de gemeenteschool.
Volledig scherm
Burgemeester Francesco Vanderjeugd en schepen van Onderwijs Joeri Deprez halen bakzeil na het protest van de ouders van de kinderen van de gemeenteschool. © Joke Couvreur

Burgemeester Francesco komt tot inzicht na gesprekken met ouders: gemeenteschool blijft nog drie jaar open

De ouders van de kinderen van de gemeenteschool hebben hun slag thuis gehaald. Burgemeester Francesco Vanderjeugd (Open Vld) trekt zijn beslissing in om de gemeenteschool vanaf 1 september te sluiten. Vanderjeugd  is tot inzicht gekomen na gesprekken met de ouders. De school blijft nog open tot 2022. 

2 reacties

 • roland schollaert

  2 jaar geleden
  Hij kwam tot inzicht ja volgende maand is het 26 Mei.
 • Hendrik VandenBerghe

  2 jaar geleden
  Ik treed het standpunt van Wouter volledig bij. Burgemeester waarschijnlijk toch bang van de vele reacties door alle belanghebbenden via alle mogelijke kanalen, ook van de 3 oppositiepartijen, misschien ook in zijn eigen partij. Vanavond is er Gemeenteraad, probleem komt daar zeker ter sprake. Iedereen kan die nu van thuis uit volgen. Ben er zeker van dat de blauwe partijtop provinciaal (Tommelein en Van Quickenborne) en de nationale voorzitter Gwendolyn Rutten er zich nu ook mee gemoeid hebben.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek