de ouderraad van de Gemeenteschool organiseert volgende week een symbolische actie aan Kapsalon ZieZo: 'gemeenteschool sluit kapsalon'
Volledig scherm
de ouderraad van de Gemeenteschool organiseert volgende week een symbolische actie aan Kapsalon ZieZo: 'gemeenteschool sluit kapsalon' © Joke Couvreur

Boze ouders zullen kapsalon van burgemeester dan toch niet ‘sluiten’: advocaat dreigt met juridische gevolgen

De protestactie die de ouderraad van de met sluiting bedreigde gemeenteschool komende zaterdag had gepland, is afgelast. De ouderraad was van plan om naar het kapsalon van burgemeester Francesco Vanderjeugd (Open Vld) te trekken en de zaak symbolisch te sluiten, maar een aangetekende brief van een jurist heeft hen op andere gedachten gebracht.

0 reacties

 1. Sluiting gemeenteschool overheerst gemeenteraad: “Zie het als een grasveld dat aan het groeien is. Waarom nu plots stoppen met water geven?”

  Sluiting gemeente­school overheerst gemeente­raad: “Zie het als een grasveld dat aan het groeien is. Waarom nu plots stoppen met water geven?”

  De gemeenteraad van donderdag stond bijna volledig in het teken van gemeenteschool Okido. Oppositiepartijen CD&V, N-VA en Westaon schuwden de zware woorden niet. CD&V nam de wijze waarop het dossier werd aangepakt op de korrel, N-VA vroeg zich af waarom de school niet gewoon kon blijven en Westaon hamerde op het gebrek aan uitleg. Vanderjeugd ging in de tegenaanval.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren