De auto kwam op zijn dak terecht
Volledig scherm
De auto kwam op zijn dak terecht © Alexander Haezebrouck

Bestuurder knalt tegen boom en gaat over de kop

StadenLangs de Diksmuidestraat in Staden is donderdagnamiddag omstreeks 15.30 uur een bestuurder over de kop gegaan met zijn auto. De bestuurder werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

 1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.
 2. Agentschap Opgroeien schorst kinderopvang Calimero in Passendale na klachten: “Gelukkig kunnen veel grootouders inspringen”
  Passendale

  Agentschap Opgroeien schorst kinderop­vang Calimero in Passendale na klachten: “Gelukkig kunnen veel grootou­ders inspringen”

  Het agentschap Opgroeien heeft een kinderopvang in Passendale tijdelijk geschorst na enkele klachten. Die zullen ze nu verder onderzoeken. Dat heeft het agentschap Opgroeien bevestigd. Het gaat om Calimero in het begin van de drukke Statiestraat, een opvang met maximaal 25 plaatsen. Voor de betrokken ouders wordt een oplossing gezocht. De crèche staat al een tijdlang over te nemen.
 3. Roadshow EUConnect doet Broederschool aan
  Roeselare

  Roadshow EUConnect doet Broeder­school aan

  De Roeselaarse Broederschool werkt al jaren intensief rond Europese burgerzin en wordt hier nu ook voor beloond. Dit schooljaar komt EUConnect met hun Roadshow langs in de school en de leerlingen zullen er de kans krijgen om in te zoomen op vier vooruitstrevende Europese projecten. Zo is er het urbanfarmingproject waarin via innovatieve technieken wordt bekeken hoe we op een efficiënte en milieuvriendelijke manier in de stad groenten en fruit kunnen telen. Verder wordt er gewerkt rond innovatieve manieren om afval te recycleren via experimenten met drones, 3D-printers, robots en alle vormen van media die er zijn. In een derde luik wordt gewerkt rond Valduvis: een tool om de sociale, economische én ecologische duurzaamheid op een genuanceerde manier te bepalen. Koeweidehof ten slotte, is een landbouwbedrijf dat via allerlei innovaties op een moderne en duurzame manier gerund wordt. Leerlingen maken er kennis met onder andere een melkrobot, een voederrobot en een mestrobot.