Ook bij Mol Cy in Sleihage merkt men dat er opvallend veel doktersattesten binnen komen, terwijl dat eigenlijk quarantaine-attesten moeten zijn.
Volledig scherm
Ook bij Mol Cy in Sleihage merkt men dat er opvallend veel doktersattesten binnen komen, terwijl dat eigenlijk quarantaine-attesten moeten zijn. © Google Maps

Afwezige werknemers dienen massaal dokters- in plaats van quarantaineattest in

Staden/HoogledeMeer dan veertig procent van werknemers die door een coronabesmetting thuis moeten blijven, dient bij de werkgever een doktersattest in de plaats van een quarantaineattest, wat de werkgevers op kosten jaagt. Dat blijkt uit een bevraging van Unizo bij 218 bedrijven. Ook bij de firma Mol Cy in Staden, waar 320 mensen werken, merkt men dat er opvallend veel ziektebriefjes binnen komen.

  1. Quinten (7) zoekt al een week naar zijn 45 duiven: “Elke avond schudt hij met zijn potje, in de hoop dat ze terugkomen”
    Hooglede/Handzame

    Quinten (7) zoekt al een week naar zijn 45 duiven: “Elke avond schudt hij met zijn potje, in de hoop dat ze terugkomen”

    “Als we een duif zien, moeten we kijken of het één van de zijne is. Het is zo jammer voor onze Quinten.” Toen de 7-jarige knaap uit Hooglede, maar afkomstig uit Handzame, - vol verwachting en blijdschap - voor de allereerste keer zijn duivenkot mocht openen, vlogen zijn geliefde vogels weg met een andere groep. Wie weet kan u de jonge duivenvriend wel helpen in zijn zoektocht?