Het kasteel Ravenhof is de plaats van afspraak
Volledig scherm
Het kasteel Ravenhof is de plaats van afspraak © Alfons Schryvers

Wandel mee met BV’s en steun het goede doel

Het evenement ‘Breek De Stilte’ heeft dit jaar plaats op zondag 8 september. De locatie voor deze jaarlijkse familiedag, tussen 10 en 18 uur, is in en rond het kasteel Ravenhof te Putte-Stabroek. Samen met enkele BV’s zijn er verschillende geleide wandelingen. De volledige opbrengst gaat naar de actie Breek De Stilte.

0 reacties

 1. Klasgenootjes van verongelukte Loes zingen mee op cd: “Belangrijk dat ze ook hun bijdrage kunnen leveren”
  Schoten

  Klasgenoot­jes van verongeluk­te Loes zingen mee op cd: “Belangrijk dat ze ook hun bijdrage kunnen leveren”

  De cd ‘Muziek voor Loes’ begint meer en meer vorm te krijgen. André de Laat neemt de cd op samen met enkele bevriende muzikanten als eerbetoon aan zijn verongelukt 7-jarig dochtertje, maar ook als steun voor iedereen die het eens even moeilijk heeft. Een van de nummers op de cd zal ingezongen worden door Jean-Bosco Safari en de klasgenootjes van Loes. “Zo worden ook zij betrokken bij het hele verhaal”, vertelt papa André de Laat.
 2. “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuisjes van decorbouwers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten
  PREMIUM
  Lommel/Balen/Vlaanderen

  “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuis­jes van decorbou­wers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten

  De coronacrisis brak uit. Met zijn twee zaten ze op een zak cement. Een glas cava in de hand, maar niet om te vieren. Integendeel. Een brainstorm op een zakelijk leven of dood... En toen besloten ze om de sprong te wagen. Het bouwen van unieke speelhuisjes die volledig meegaan in de beleving van kinderen. Eye-Opener Decors werd een schot in de roos. Tegenwoordig richten ze zelfs tuincentra of andere ruimtes in, hebben ze een contract met Plopsaland en mogen ze in het Midden-Oosten speeltuinen gaan decoreren. En binnenkort volgt de lancering van de enige echte Eye-Opener Treehouse. Siemon Ariens (31) en Lars van den Dungen (26) weten het ondertussen zelf ook: “Never waste a good crisis.”