Ook Brasserie Wouter op het Hoogeind biedt zijn klanten momenteel afhaalmaaltijden.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook Brasserie Wouter op het Hoogeind biedt zijn klanten momenteel afhaalmaaltijden. © Brasserie Wouter

Waar kan je eten afhalen? Welk restaurant of welke brasserie levert aan huis? Lees hier waar je terechtkunt in Stabroek

Door de verplichte sluiting toont de horeca zich in deze coronatijden van zijn creatiefste kant. Ondanks de strenge maatregelen mogen restaurants, brasseries en andere zaken wel afhaalmaaltijden blijven aanbieden of leveren. Wij helpen graag een handje om de takeaway- en levermogelijkheden in Stabroek onder de aandacht te brengen. Zelf nog een goeie tip? Stuur een mailtje naar ewoud.meeusen@dpgmedia.be. Onze foodjournalisten gingen op pad en gingen na wat de verschillende takeaway-mogelijkheden zijn in jouw buurt. 

 1. Waar kan je eten afhalen? En welke restaurants en brasserieën leveren aan huis? Lees hier waar u terechtkunt in Kapellen
  PREMIUM

  Waar kan je eten afhalen? En welke restau­rants en brasse­rieën leveren aan huis? Lees hier waar u terecht­kunt in Kapellen

  Door de verplichte sluiting toont de horeca zich in deze coronatijden van zijn creatiefste kant. Wij helpen graag een handje om de takeaway- en levermogelijkheden in Kapellen onder de aandacht te brengen. Zelf nog een goeie tip? Stuur een mailtje naar ewoud.meeusen@dpgmedia.be. Onze foodjournalisten gingen op pad en gingen na wat de verschillende takeaway-mogelijkheden zijn in jouw buurt.
 2. Burgerbewegingen Oosterweel reageren op PFOS-affaire: “Werken stilleggen zou nog erger zijn voor volksgezondheid”
  PREMIUM
  ANTWERPEN/ZWIJNDRECHT

  Burgerbewe­gin­gen Oosterweel reageren op PFOS-affaire: “Werken stilleggen zou nog erger zijn voor volksge­zond­heid”

  De burgerbewegingen Ringland, Ademloos en stRaten-generaal die in 2017 met de bevoegde overheden het Toekomstverbond tekenden voor een meer leefbaar Oosterweeltraject, reageren voor het eerst op de PFOS-affaire. Ze blijven resoluut achter het Toekomstverbond staan en benadrukken de Oosterweelwerken in Zwijndrecht níet stil te willen leggen. “Dan kan de vervuiling nog meer opstuiven of dieper insijpelen in het grondwater.”
 1. Kazerne Dossin opent expo over Roma: “Ouders durfden mij niet zeggen dat ik Roma was”
  PREMIUM
  Mechelen/Antwerpen/Temse/Gent

  Kazerne Dossin opent expo over Roma: “Ouders durfden mij niet zeggen dat ik Roma was”

  “Laat ons hopen dat onze kinderen fier durven zeggen dat ze Roma zijn, zonder dat ze schrik moeten hebben om gediscrimineerd te worden.” Die wens drukte Erdin Zivoli (30) uit Temse uit bij de opening van ‘Reflecties. Roma in België’, een tentoonstelling in Kazerne Dossin in Mechelen die de clichés over Roma wil ontkrachten. “Het verhaal van Quasimodo en Esmeralda is echt niet meer van deze tijd!”