Illustratiebeeld - een mobiele pumptrack staat in augustus in Hoevenen
Volledig scherm
Illustratiebeeld - een mobiele pumptrack staat in augustus in Hoevenen © rv

Waaghalzen op wieltjes kunnen zich maand lang uitleven op bocht- en bultparcours in Hoevenen

StabroekHoevenen (Stabroek) beschikt van 30 juli tot 2 september over een spectaculaire sportattractie. Op een mobiele pumptrack - een parcours van bochten en bulten - kunnen bmx’ers, skaters, rollerschaatsers, steppers of andere straatsporters op wieltjes zich komen uitleven. 

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.