De voetbaltruitjes en -sjaals die trainers Bart (links) en Ivan (midden) op hun 'fietstocht voor Jorre' verzamelden, gaan onder de hamer voor het goede doel 'Bring a Smile'
Volledig scherm
De voetbaltruitjes en -sjaals die trainers Bart (links) en Ivan (midden) op hun 'fietstocht voor Jorre' verzamelden, gaan onder de hamer voor het goede doel 'Bring a Smile' © Klaas De Scheirder

Voetbaltruitjes en -sjaals verzameld op ‘fietstocht voor Jorre’ gaan onder de hamer

StabroekHet online veilinghuis HammerTime uit Hoevenen (Stabroek) heeft momenteel gesigneerde voetbalshirts van heel wat Belgische eersteklassers in de aanbieding. Die kregen de Stabroekse voetbaltrainers Bart en Ivan van de clubs op hun fietstocht voor het zieke spelertje Jorre langs alle voetbalstadions van de Jupiler Pro League. De opbrengst gaat naar het goede doel ‘Bring a Smile’.

  1. Trainers fietsen langs alle voetbalstadions van eerste klasse om ziek spelertje te steunen: “Beerschot heeft alvast verrassing in petto”
    Stabroek

    Trainers fietsen langs alle voetbalsta­di­ons van eerste klasse om ziek spelertje te steunen: “Beerschot heeft alvast verrassing in petto”

    De energieke Jorre Franssens (8) uit Stabroek is een fanatiek voetballer. Door een heupaandoening (ziekte van Perthes) mag hij minstens tot het einde van dit jaar zijn lievelingssport niet meer uitoefenen. Om hem een hart onder de riem te steken, fietsen zijn twee trainers Ivan Van De Pas (39) en Bart Vanhees (40) van KSK Nieuw Stabroek in april langs alle stadions van de hoogste Belgische voetbalklasse. Met het sponsorgeld hopen ze een bakfiets te kunnen kopen voor hun goalgetter, zodat hij in zijn rolstoel toch nog uitstapjes met de fiets kan maken met zijn familie.