Kim Van Oncen presenteert de unieke tekening van Keith Haring, die wel 65.000 euro waard is. De actrice en kunstliefhebster uit Putte-Kapellen wordt geflankeerd door twee subway drawings van de popartkunstenaar
Volledig scherm
Kim Van Oncen presenteert de unieke tekening van Keith Haring, die wel 65.000 euro waard is. De actrice en kunstliefhebster uit Putte-Kapellen wordt geflankeerd door twee subway drawings van de popartkunstenaar © HammerTime

Unieke tekening van Keith Haring vormt pareltje van nieuwe kunstveiling

StabroekHet online veilinghuis HammerTime uit Hoevenen (Stabroek) heeft haar vijfde kunstveiling gelanceerd. Hét topstuk is een unieke en originele tekening van Keith Haring, die actrice en kunstliefhebster Kim Van Oncen uit Putte-Kapellen met veel plezier presenteert. De geschatte waarde van het werk - achteraan bestempeld met de Keith Haring Foundation - bedraagt maar liefst 65.000 euro. 

 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. REPORTAGE. Op kroegentocht in ... café Pelikaan: “Sterke drank werd verstopt onder de trap”
  PREMIUM
  Antwerpen

  REPORTAGE. Op kroegen­tocht in ... café Pelikaan: “Sterke drank werd verstopt onder de trap”

  In oktober en november gaat Het Laatste Nieuws elke zaterdag op kroegentocht: samen met stadsgids Tanguy Ottomer bezoeken we de zes meest memorabele bruine kroegen van ‘t stad, en vertellen we de verhalen die er aan de toog verteld worden. Het doel van al die toogpraat? Bruine kroegen laten erkennen als cultureel erfgoed, want deze cafés ademen geschiedenis. En een kroegentocht is natuurlijk ook heel plezant. Deze week: café Pelikaan. “Als de vaste klanten ziek zijn, sturen we al eens een kaartje.”