Themabeeld - garageverkoop
Volledig scherm
Themabeeld - garageverkoop © Marc Colpaert

Stabroek herinnert inwoners aan regels: garageverkoop vereist vergunning

 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. “Veiliger en leefbaarder”: heraanleg ‘sluipweg’ Ferdinand Verbieststraat in Ekeren start vanaf 2024
  Ekeren

  “Veiliger en leefbaar­der”: heraanleg ‘sluipweg’ Ferdinand Verbiest­straat in Ekeren start vanaf 2024

  Het stadsbestuur en het district plannen een gedeeltelijke heraanleg van de Ferdinand Verbieststraat in Ekeren. Het gedeelte van de straat dat grenst aan het toekomstige Rozemaaipark krijgt in 2024 een andere indeling en wordt heraangelegd tot een verkeersveilige as. Het tweede deel, tussen de Leo Baekelandstraat en het Groot Hagelkruis, wordt vanaf 2025 heraangelegd.
 1. Dan toch nog groot WK-dorp in Antwerpen voor Rode Duivels: “Naar voetbaltermen ongeziene productie om te vieren als nooit tevoren”
  ANTWERPEN

  Dan toch nog groot WK-dorp in Antwerpen voor Rode Duivels: “Naar voetbalter­men ongeziene productie om te vieren als nooit tevoren”

  Hoezo geen animo voor de Rode Duivels en het WK voetbal in Qatar? Dat is buiten festivalorganisatoren Ugur Akkus en Alain Geuns gerekend. Op de valreep zorgt het duo nog voor een groot supportersdorp om de Belgen richting goud te schreeuwen. Scène voor al dat feestgedruis is evenementenhal Waagnatie, zodat slecht weer geen spelbreker kan zijn. “Waarom zou België geen wereldkampioen kunnen spelen? Deze kans mogen we niet laten passeren.”