Themabeeld - nieuwjaarszingen
Volledig scherm
Themabeeld - nieuwjaarszingen © Baert Marc

Stabroek geeft groen licht voor nieuwjaarszingen

 1. Na wereldrecord rolstoelmarathon verpulverd te hebben, droomt Lotte (27) verder: “Ironman in Hawaï, het Kanaal overzwemmen... De lijst is nog lang”
  PREMIUM

  Na wereldre­cord rolstoelma­ra­thon verpulverd te hebben, droomt Lotte (27) verder: “Ironman in Hawaï, het Kanaal overzwem­men... De lijst is nog lang”

  De 27-jarige Lotte De Vet uit Brasschaat is niet vies van een extreme uitdaging. Op haar zestiende beklom ze de Mont Ventoux met een eenwieler. Twee jaar geleden eindigde ze als zevende vrouw op de ‘Marathon des Sables’. En afgelopen zondag verbrak ze samen met Kimberly Menu (26) vlotjes het wereldrecord rolstoelmarathon in Barcelona. “Ik wist halverwege dat het eigenlijk niet meer kon mislopen”, herbeleeft Lotte haar wonderprestatie. Zette Marcske van F.C. De Kampioenen dit alles in gang?
  Brasschaat
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.