Axel Daeseleire bij zijn werk 'Blasfemie', dat HammerTime per opbod verkoopt in de derde kunstveiling
Volledig scherm
Axel Daeseleire bij zijn werk 'Blasfemie', dat HammerTime per opbod verkoopt in de derde kunstveiling © HammerTime

Religieus getint kunstwerk van Axel Daeseleire wordt geveild

Stabroek/AntwerpenHet online veilinghuis HammerTime uit Hoevenen (Stabroek) heeft dinsdag de derde editie van haar kunstveiling gelanceerd. De blikvanger is ‘Blasfemie’: een artistiek werk van Antwerps acteur, televisiemaker, dj én kunstenaar Axel Daeseleire. 

 1. Vier mensen voorgeleid voor moordpoging na bloedige steekpartij: “Zoveelste conflict in vete tussen twee familieclans”
  PREMIUM
  Mechelen

  Vier mensen voorgeleid voor moordpo­ging na bloedige steekpar­tij: “Zoveelste conflict in vete tussen twee familie­clans”

  Vier mensen zijn dit weekend voorgeleid bij de onderzoeksrechter na de bloederige steekpartij van vrijdagavond in het centrum van Mechelen. De kwalificatie: poging tot moord. Een man liep bij de confrontatie verschillende messteken op en werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Volgens de buurt gaat het om het zoveelste incident in een vete tussen twee familieclans. “We zijn het beu.”
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.