De politie deed deze namiddag een huiszoeking in de ouderlijke woning van Selena Ali in Stabroek.
Volledig scherm
De politie deed deze namiddag een huiszoeking in de ouderlijke woning van Selena Ali in Stabroek. © Gregory Van Gansen / Photo News

Politie valt woning binnen op zoek naar katje Lee

De lokale politie is dinsdagnamiddag omstreeks 17 uur in gezelschap van een inspecteur van het Federaal Agentschap voor Voedselveiligheid (FAVV) binnengevallen in de ouderlijke woning van Selena Ali (23) in Stabroek. De agenten kwamen het katje Lee ophalen om het te euthanaseren. Selena had het dier meegenomen van haar stage in Peru. De kat was echter nergens te vinden. “Ik ga niet zeggen waar het katje is”, reageert Selena. 

  1. Leona Detiège wordt 80 en blikt terug op woelige politieke carrière: “Toen ik Frank Verstraeten in de gevangenis had bezocht, dachten ze zelfs dat ik wel familie moest zijn”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Leona Detiège wordt 80 en blikt terug op woelige politieke carrière: “Toen ik Frank Verstrae­ten in de gevangenis had bezocht, dachten ze zelfs dat ik wel familie moest zijn”

    Ze werd burgemeester in de nacht van de dodelijke Switelbrand en stapte op na de Visa-affaire. In de 8,5 jaar dat Leona Detiège de Antwerpse sjerp droeg, kuiste ze de prostitutiewijken op en legde ze het fundament voor het MAS. Maar ze botste ook met Frank Verstraeten en Abou Jahjah. Op de drempel van haar 80ste geniet ze van de rust in Kalmthout én van haar familie. “Ik wou na Visa verder zonder rancune.”