De politie deed deze namiddag een huiszoeking in de ouderlijke woning van Selena Ali in Stabroek.
Volledig scherm
De politie deed deze namiddag een huiszoeking in de ouderlijke woning van Selena Ali in Stabroek. © Gregory Van Gansen / Photo News

Politie valt woning binnen op zoek naar katje Lee

De lokale politie is dinsdagnamiddag omstreeks 17 uur in gezelschap van een inspecteur van het Federaal Agentschap voor Voedselveiligheid (FAVV) binnengevallen in de ouderlijke woning van Selena Ali (23) in Stabroek. De agenten kwamen het katje Lee ophalen om het te euthanaseren. Selena had het dier meegenomen van haar stage in Peru. De kat was echter nergens te vinden. “Ik ga niet zeggen waar het katje is”, reageert Selena. 

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.