Zo zal het ontmoetingscentrum met erbovenop seniorenflats en zorgappartementen op de site Schoem in Hoevenen eruit zien
Volledig scherm
PREMIUM
Zo zal het ontmoetingscentrum met erbovenop seniorenflats en zorgappartementen op de site Schoem in Hoevenen eruit zien © Architektenburo Jef Van Oevelen

Nieuw ontmoetingscentrum met seniorenflats en zorgappartementen tegen najaar 2023 klaar

StabroekIn samenwerking met intercommunale IGEAN gaat de gemeente Stabroek de verkaveling Schoem ontwikkelen in Hoevenen. Er komt een ontmoetingscentrum met dertig seniorenflats en zes zorgappartementen op het dak. De wijk kreeg onlangs meer informatie op een infoavond. Daar deed burgemeester Rik Frans (N-VA) de planning uit de doeken. De bouw zou starten aan het einde van het voorjaar van 2022 en afgewerkt zijn tegen het late najaar van 2023. 

  1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
    TV

    “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

    Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.