Archiefbeeld van de groepstentoonstelling
Volledig scherm
Archiefbeeld van de groepstentoonstelling © RV

Meer dan vijftig beeldende kunstenaars exposeren vier dagen lang in Kasteel Ravenhof

StabroekVoor de 38ste keer vormt het Kasteel Ravenhof in Putte-Stabroek aanstaand weekend het decor voor ‘Het Huis voor Beeldende Kunst’ in groot Antwerpen. Meer dan vijftig kunstenaars komen hun beeldende werken exposeren. Na de vernissage op vrijdagavond kan het grote publiek de groepstentoonstelling bewonderen op zaterdag, zondag en maandag. 

  1. De mysterieuze verdwijning van de eerste ‘Wolf van Kalmthout’: overleden door ziekte, doodgeschoten of gewoon van de radar verdwenen?
    PREMIUM
    Kalmthout/Turnhout

    De mysterieu­ze verdwij­ning van de eerste ‘Wolf van Kalmthout’: overleden door ziekte, doodgescho­ten of gewoon van de radar verdwenen?

    De kans is groot dat er een tweede wolf op weg is naar onze contreien, maar ondertussen is al maanden niks meer gehoord van de eerste, die in het voorjaar tijd doorbracht in onder meer Turnhout, Kalmthout en Merksplas. Vooral in Kalmthout hield hij lelijk huis na een tocht van Duitsland over Nederland tot bij ons. Sinds 5 mei is hij van de radar verdwenen. Voor Jan Loos van Welkom Wolf is het duidelijk. “Hij heeft Kalmthout nooit levend verlaten.”