De vierjarige Finn is plotseling overleden.
Volledig scherm
PREMIUM
De vierjarige Finn is plotseling overleden. © RV

Mama Vicky en broertje Senn (10) nemen afscheid van plots overleden Finn (4) met hartverscheurend filmpje

StabroekAltijd vrolijk, vol leven en de grootste knuffelbeer. Het kwam dan ook als een donderslag bij heldere hemel toen de vierjarige Finn op 26 september plots overleed. Zijn mama maakte prachtige beelden voor zijn begrafenis, met daarbij liedjes uit Finns favoriete Disneyfilms, die zijn moeder en broer Senn zelf inzongen. “We tonen dat we hem niet vergeten zijn en ook nooit zullen vergeten”, vertelt zijn mama Vicky.

 1. “Wie praat, die gaat”: toch verhoort parket volop verdachten na vijf aanslagen in Maasmechelen en Brasschaat
  PREMIUM
  Maasmechelen/Brasschaat

  “Wie praat, die gaat”: toch verhoort parket volop verdachten na vijf aanslagen in Maasmeche­len en Brasschaat

  Komt er snel meer duidelijkheid over de aanslagen in Limburg en het Antwerpse? Speurders verhoren momenteel alvast verdachten. Afgelopen weekend nog vond een derde aanslag plaats op de Bevrijdingslaan in Maasmechelen, aan het adres van één jongeman die verdacht wordt van betrokkenheid bij eerdere aanslagen. “We hopen dat de rust terugkeert voor er gewonden vallen", klinkt het bij familie.
 2. Muziekinstrumenten van failliet bedrijf Keymusic gaan onder de hamer: “We starten met korting van 90%”
  Stabroek/Antwerpen/Temse/Gent/Brussel

  Muziekin­stru­men­ten van failliet bedrijf Keymusic gaan onder de hamer: “We starten met korting van 90%”

  Einde september 2022 ging Keymusic, een van de grootste muziekwinkelketens in de Benelux, voor de tweede keer failliet. De zoektocht naar een overnemer van de Belgische filialen was vruchteloos. De overige honderden muziekinstrumenten en toebehoren worden per opbod verkocht. Sinds dinsdag kan je bieden via het online veilinghuis HammerTime uit Hoevenen (Stabroek).