Kip & Co heeft een vierde winkel geopend. Dit nieuwe filiaal is te vinden in Hoevenen. V.l.n.r.: zaakvoerders Robin Van Echelpoel, Steve Verwerft en Benny Melis
Volledig scherm
Kip & Co heeft een vierde winkel geopend. Dit nieuwe filiaal is te vinden in Hoevenen. V.l.n.r.: zaakvoerders Robin Van Echelpoel, Steve Verwerft en Benny Melis © Klaas De Scheirder

Kip & Co breidt uit naar hartje Hoevenen

StabroekHet hartje van Hoevenen (Stabroek) is een winkel rijker. De traiteurzaak Kip & Co heeft op de Kerkstraat tegenover het Frans Oomsplein haar intussen vierde vestiging geopend. “Deze regio had nood aan een ruimer aanbod aan verse voeding en bereide gerechten”, vertelt medezaakvoerder Robin Van Echelpoel (34) uit Kapellen. 

 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Prinses Harte organiseert tweede ‘Harte Classic’ en telt af naar herdenkingsjaar: “Zo’n succes had niemand tien jaar geleden verwacht”
  PREMIUM
  Mechelen

  Prinses Harte organi­seert tweede ‘Harte Classic’ en telt af naar herden­kings­jaar: “Zo’n succes had niemand tien jaar geleden verwacht”

  Wie dit weekend al sportend het goede doel wil steunen, kan deelnemen aan de Harte Classic van Prinses Harte. Die Mechelse vzw bestaat in 2023 exact één decennium, goed voor een herdenkingsjaar. “We plannen feestelijke momenten omdat we fier zijn op wat we bereikten, maar ook stille momenten voor alle kinderen die de strijd tegen hun ziekte verloren. Onze Harte was een vrolijke kleuter van zes, die ervan genoot om te feesten en in de belangstelling te staan. Wat zou ze dit alles geweldig gevonden hebben”, zegt papa Johan Muyldermans.