Kip & Co heeft een vierde winkel geopend. Dit nieuwe filiaal is te vinden in Hoevenen. V.l.n.r.: zaakvoerders Robin Van Echelpoel, Steve Verwerft en Benny Melis
Volledig scherm
Kip & Co heeft een vierde winkel geopend. Dit nieuwe filiaal is te vinden in Hoevenen. V.l.n.r.: zaakvoerders Robin Van Echelpoel, Steve Verwerft en Benny Melis © Klaas De Scheirder

Kip & Co breidt uit naar hartje Hoevenen

StabroekHet hartje van Hoevenen (Stabroek) is een winkel rijker. De traiteurzaak Kip & Co heeft op de Kerkstraat tegenover het Frans Oomsplein haar intussen vierde vestiging geopend. “Deze regio had nood aan een ruimer aanbod aan verse voeding en bereide gerechten”, vertelt medezaakvoerder Robin Van Echelpoel (34) uit Kapellen. 

  1. Na bedreigingen aan Bart Somers en Tim Pauwels viseert zestiger nu ook Geert Meyfroidt: “Vrije meningsuiting is voor mij heel belangrijk”
    PREMIUM
    KORTENBERG/MECHELEN/LEUVEN

    Na bedreigin­gen aan Bart Somers en Tim Pauwels viseert zestiger nu ook Geert Meyfroidt: “Vrije meningsui­ting is voor mij heel belangrijk”

    Zelfs nadat hij correctioneel terechtstond voor het bedreigen van Vlaams minister Bart Somers (Open Vld) en VRT-gezicht Tim Pauwels, kon Marcel H. het niet laten om ook intensivist Geert Meyfroidt te bedreigen. Omdat de man uit Kortenberg elke medewerking weigert, werden de twee rechtszaken noodgedwongen uitgesteld.